Sportschool adverteert met foto vermoorde man

Q-Course had ons via de nieuws-submit te melden:

Een nieuwe sportschool in Kerkrade heeft afgelopen week geadverteerd met een foto waarop een twee jaar geleden in dezelfde plaats vermoorde man te zien is. De 34-jarige Patrick Vromen was bovendien de zoon van Lei Vromen, die werd vermoord in zijn eigen sportschool, de plaats waar de nieuwe sportschool zal openen.

De advertentie was te zien in weekblad De Trompetter en toont onder andere een foto van vier lachende mensen. EÚn van deze personen is Patrick Vromen. De man had in het verleden modellenwerk gedaan en foto's die toen zijn gemaakt, circuleren nog rond. De foto's zullen van nu af aan echter niet meer gebruikt worden, aldus sportschoolexploitant Fitland, die niet wist dat ÚÚn van de afgebeelde personen Patrick Vromen was.

Patrick Vromen, zijn zus DaniŰla (29), zijn moeder JosÚ (56) en zijn vader Lei (60) werden in oktober 2003 doodgeschoten door Paul S., de ex-vriend van DaniŰla. S. kreeg voor deze viervoudige moord twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging opgelegd.

Het pand aan de Tunnelweg in Kerkrade kwam recent al in opspraak. De politie wil daar een schietbaan aanleggen, tot grote woede van de nabestaanden van de familie Vromen: "Uitgerekend op de plek waar Lei met drie kogels om het leven is gebracht, gaat de politie schietoefeningen doen."