Vrouw bevalt tijdens rit van 140 km/u

Scootmobiel, Barisa en Animal hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Een opmerkelijke gebeurtenis in Thailand. Daar bracht een achttienjarige Thaise bij een snelheid van 140 km/u een kind ter wereld. De slechts zeven maanden zwangere vrouw beviel in de auto van haar schoonvader, terwijl ze onderweg waren naar het ziekenhuis.

Juthamas Srimongkoi ging op de dag van de bevalling gewoon nog 's morgens werken. In de middag merkte ze dat het niet helemaal okay ging. Ze werd kort erna door haar man en schoonmoeder in de auto van schoonpapa met grote snelheid naar het ziekenhuis gereden.

Tijdens de rit naar het ziekenhuis hoorde schoonmoeder wat 'vreemde geluiden' van de achterbank. De baby bleek al geboren te zijn, toen ze zich omdraaide. "Zo goed en zo kwaad als het kon, heb ik de baby schoongemaakt, maar ik kon de navelstreng niet doorknippen omdat ik daar in de auto geen gereedschap voor had", zo zei de schoonmoeder.

De rit liep uiteindelijk goed af. Moeder en zoon maken het goed, maar moeten nog wel twee weken in het ziekenhuis verblijven.