Grote zoekactie naar vermiste tiener

Klovan had ons via de nieuws-submit te melden:

BinnenlandEen weggelopen tiener heeft het politieteam Noordwest-Veluwe in rep en roer gebracht. De 15-jarige Kim van Veenhuisen uit Putten werd sinds vrijdagavond vermist. Het meisje verliet rond 18.45 uur haar ouderlijk huis. Ze zou met vriendinnen Putten in gaan. Sindsdien hadden haar ouders niets meer van haar gehoord. Zij maakten zich ernstige zorgen om Kim. De vriendinnen waarmee ze afgesproken zou hebben wisten namelijk niets van de afspraak en hadden haar vrijdag dan ook niet gezien. Het meisje is depressief en bleef nooit eerder een nacht weg.

Zondag werden speurhonden en helikopters ingezet om het meisje op te sporen, zonder resultaat. Vandaag ondervroegen rechercheurs kennissen en vrienden van het meisje. Speurhonden stonden paraat om bij een aanwijzing in actie te komen

De tiener verbleef echter bij kennissen in Zeeland. Deze kennissen hoorden via de media van de verdwijning van Kim en besloten de politie te waarschuwen. Rechercheurs van het politieteam Noordwest-Veluwe hebben het meisje opgehaald. Inmiddels is ook de hulpverlening ingeschakeld.