Vrouw gearresteerd voor seks met 8-jarige

In de Amerikaanse staat Connecticut heeft de politie maandag een 29-jarige vrouw uit Stratford gearresteerd die verdacht wordt van het hebben van seks met een achtjarige jongen. Het jongetje was een vriendje van haar zevenjarige dochter en kwam er regelmatig over de vloer. De vrouw zou meerdere malen seks met hem hebben gehad.

De vrouw, Tammy Imre, vertelde de politie een langdurige seksuele relatie met het jongetje te hebben gehad. Ze zei dat ze hoopte ooit een relatie met de jongen te krijgen en met hem te trouwen. Haar dochtertje Liv zei tegen de politie dat ze meerdere malen getuige was geweest van seks tussen de twee.

Imre gaf de jongen haar huissleutel en schreef hem meerdere malen briefjes. Hierin stonden teksten als "Morgen gaat het regenen, dus kun je langskomen en je weet wel doen" of "Ik wil alleen jou, Liv kan beneden tv kijken en wij kunnen samen naar boven gaan."

De receptioniste Imre is al enige tijd gescheiden van de vader van haar kind. Ze heeft geen strafblad, maar riskeert nu wel een gevangenisstraf van twintig jaar.