Bruidegom trouwt met 'valse' wenkbrauwen

Icoon opmerkelijk nieuwsDe Engelsman Steve Simpson heeft op een wel heel aparte manier zijn bruiloft mee moeten maken. Zijn vrienden hadden namelijk tijdens zijn vrijgezellenfeest zijn wenkbrauwen afgeschoren, waardoor hij met behulp van zelfklevend plakband en een paar oude zwarte sokken zelf valse wenkbrauwen had gemaakt.

Toen hij 's morgens twee uur voor de ceremonie met een kater wakker werd, zonder wenkbrauwen, moest Steve snel een oplossing verzinnen.

De 27-jarige Steve zei: "Toen ik erachter kwam wat mijn vrienden hadden gedaan, was mijn eerste gedachte, "Ze vermoordt me als ze erachter komt." Ik wist dat ik ergens een paar wenkbrauwen vandaan moest toveren. Ik heb geen idee hoe ik op het idee ben gekomen van dubbelzijdig plakband en draadjes van een sok. Het leek me toen een goed idee, maar als ik nu terugkijk, vraag ik me hoe ik heb kunnen denken dat ik er mee weg kon komen.

De 25-jarige verloofde Alison was niet blij toen ze bij het altaar stond. Ze zei: "Ik herkende hem helemaal niet en ik dacht dat ik op de verkeerde bruiloft was en dat het een grapje was. In het begin durfde hij me helemaal niet in mijn ogen te kijken toen ik naar het altaar liep. Het ergste was dat ik tijdens de plechtigheid naar Steve moest kijken. Elke keer als hij sprak dan bewogen zijn wenkbrauwen op en neer. Maar zodra ik uitbarstte van het lachen, dacht ik "Wat maakt het uit", ik hou van Steve en ik trouw met hem of hij nu valse wenkbrauwen heeft of niet. We hebben in ieder geval iets leuks om naar terug te kijken."