Nieuw: FOK!tv -- aflevering 1

FOK! heeft sport, een weblog, nieuws, columns, reviews, radio en een forum. Na vanavond gaat daar nog iets bijkomen. FOK! gaat iets nieuws doen! Vanaf nu zul je regelmatig meer horen van FOK!tv. Vanavond kun je naar de eerste aflevering kijken van de premiŤre van de film 'I, Robot' van afgelopen woensdag in Amsterdam.

Hier is de link om te kijken: Aflevering 1 FOK!tv. Binnenkort ook meer afleveringen! Luister ook naar FOK!Radio om mee naa te praten.

Ook ActionRadio gaat binnenkort geheel in het nieuw. Ook daar hoor je meer over.

Hoe bekend is FOK! nou eigenlijk onder de BN'ers? Een vraag die SunChaser zichzelf stelde voordat hij afgelopen woensdag naar de premiŤre ging van de film 'I,Robot' in Amsterdam. Hij wist toch wel dat ster-acteur Will Smith hem niet wilde spreken, dus schoot hij al de BN'ers aan die er ook waren, zoals Eddy ZoŽy, Hugo Metsers III en Jennifer de Jong. En dan wilde hij echt niet weten hoe het met hun carriŤre gaat. Nee, Sun wilde naast de vraag of ze FOK! kenden ook alle 'verboden' vragen stellen.

FOK!RadioMeteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

In de studio zijn dertigers Shark.Bait en Duderinnetje. Verder gaat Yvonne weer met ons roddelen, vertelt Cynix hoe zijn week was op het forum en hoor je een overzicht van het FP-nieuws van afgelopen weekeinde. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Daarbij gaan we nog een plaat draaien van de nieuwe cd van Conflict, jawel!

Via onze voicemail op 06 - 458 66646 (normaal tarief) kun je commentaar geven op de uitzending.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!