Finale Idols 2004 tussen Boris en Maud

De finale van Idols 2004 gaat tussen de 23-jarige Boris Titulaer en de 22-jarige Maud Mulder. In de halve finale werd JK vanavond door het sms-ende en bellende publiek uit het populaire programma gestemd.

De kandidaten zongen vanavond ieder drie nummers. Twee nummers werden door het publiek bepaald; het derde door de jury. De volgende nummers werden vanavond door de kandidaten ten gehore gebracht:

Boris
1. Aretha Franklin - Respect
2. Rolling Stones - Angie
3. Michael Jackson - Billie Jean

JK
1. Usher - Yeah
2. Willy Deville - Hey Joe
3. Bob Marley - Get Up Stand Up

Maud
1. Dido - Thank You
2. Sugababes - Hole in The Head
3. Bill Withers - Ain't No Sunshine

Net als voorgaand seizoen zal het overgebleven tweetal met twee bussen een heuse toer door Nederland gaan maken om stemmen voor zich te winnen. Morgen zullen Boris en Maud beginnen in Rotterdam, Den Haag en Leiden. Ook zijn ze bij Life & Cooking en The Day After aanwezig. Maandag zullen ze in diverse radiouitzendingen te horen zijn.

In een grote finaleshow zal het publiek volgende week zaterdag via sms en/of telefoon bepalen wie de opvolger wordt van Jamai Loman, die vorig jaar in de finale Jim Bakkum versloeg.

Dat Idols ook dit seizoen weer ongekend populair is, blijkt uit de kijkcijfers, die hoger zijn dan die van het vorig seizoen. De gemeente Amsterdam bestempelt de persconferentie die de twee overgebleven finalekandidaten aanstaande maandag zullen geven, zelfs als evenement. Omdat daarvoor al zes weken vantevoren een vergunning moet worden aangevraagd, is de organisatie van Idols nu uitgeweken naar Utrecht.


JK, die vanavond uit Idols werd gestemd


Mťťr weten over Idols of discussiŽren over jouw favoriet? Dat kan in het speciale Idols-forum.
Submitter:  Bron: FOK! / RTL4