Voetbal: Uitslag Nederland-Frankrijk

KNVBHet Nederlands elftal speelde vanavond in de Rotterdamse Kuip een oefeninterland tegen Frankrijk. Het bleef bij een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

Zonder Ruud van Nistelrooij en Wilfred Bouma trad Nederland de regerend Europees kampioen tegemoet. Ook de Fransen misten enkele spelers van formaat, onder meer Zinedine Zidane.

In de eerste helft leek Marc Overmars alleen op weg naar het Franse doel, maar hij werd teruggefloten voor buitenspel. In de tweede helft kwam er iets meer leven in de wedstrijd, maar doelpunten -ondanks vele wissels- vielen er niet. Invaller Pierre van Hooijdonk schoot een vrije trap net over de lat. Ook Johnny Heitinga was vlak voor tijd uit de vrije trap nog dichtbij een doelpunt.

Oranje is na het gelijke spel van vanavond nu 22 oefenduels achtereen ongeslagen.