Kaartspel toonde terroristische aanvallen

Een kaartspel van Steve Jackson Games blijkt verbazingwekkende overeenkomsten te tonen tussen de aanslagen op het World Trade Center en het Pentagon en andere terroristische aanvallen die mogelijk gepland gaan worden. Het gaat om een ruilkaartspel over Illuminati, het originele spel over samenzweringen en the New World Order.

Het uit 1990 daterende spel INWO, het kaartuitwisselspel van Illuminati, ontving in 1994 de Origins Award for Best Card Game of 1994, dus vóór de aanslagen van 11 september 2001 op het Pentagon en het WTC. Tevens waren de expansie pakketten Assassins en SubGenius beschikbaar. Het doel van het spel is via samenzweringen, smoking-guns en terrorisme de macht over de wereld te verkrijgen.

Het bedrijf van Steve Jackson was in 1990 al aangevallen door de U.S. Secret Service, waar een zaak tegen hem aangespannen was om het kaartspel van de markt te halen. Uiteindelijk won het bedrijf van Steve Jackson.

De afbeeldingen van het spel tonen verbazingwekkende overeenkomsten met terroristische aanslagen die gepleegd zijn door Al-Quaida, en wellicht andere gebeurtenissen die nog gebeuren gaan.


Het World Trade Center wordt aangevallen


Het Pentagon wordt aangevallen


Epidemische ziekten worden verspreid


De Big Ben valt naar beneden

Ook is er een kaart op het expansiepakket SubGenius waar UFO's op afgebeeld staan:

Grote hoeveelheden UFO's vliegen over de aarde


Hoe Steve Jackson de informatie voor de afbeeldingen verkregen heeft heeft is onbekend. Meer afbeeldingen staan hier.