[update] FOK!Radio van 26 januari

Fok! RadioUpdate 22:47 uur

In de studio was TARA. Hij vertelde onder andere over Lotte, een mysterieuze user die zelfmoord pleegde. In de uitzending hoorde je de reconstructie. Terugluisteren of nog niet gehoord? Klik hieronder:

Klik hier om te luisteren

Originele bericht

Dj's komen en gaan en verhuizen voor veel geld van station, maar Nolius en SunChaser zitten nog gewoon achter de microfoon van FOK!Radio en hebben weer een volle uitzending voor je in petto!

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Het wordt een speciale avond. We gaan namelijk terug in de tijd. In 2000 was er een mysterieuze user op het FOK!Forum, Lotte. Dit meisje stal menig hart, maar vooral die van TARAraboemdijee. Maar Lotte pleegde zelfmoord. Vragen gingen op of het meisje wel echt was of misschien gehyped was door iemand anders. FOK!Radio vertelt het verhaal. TARA is in de studio. Met hem praten we over Lotte, maar ook over zijn leven buiten FOK!

Aan de lijn hebben we nieuwsposter Veekeend. Hij heeft vanochtend rij-examen gedaan voor de derde keer. Of hij geslaagd is hoor je vanavond. Natuurlijk ook meer over hem en zijn studentenleven.

Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen. Meer over het forum hoor je weer van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'SunChaser gaat offtopic'. En deze week gaat het over pesten.

En we draaien veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 3 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft een geheel vernieuwde eigen pagina! Deze kun je hier vinden!