[update] FOK!Radio van 19 januari

Fok! RadioUpdate 22:47 uur

IR Baboon en Seborik waren vandaag te gast in de studio van ActionRadio in Utrecht aan Zee. Ook Nikky en Gelly waren via Skype aanwezig. Luister de uitzending nu terug:

Klik hier om te luisteren

Originele bericht

Het is weer maandag en dat wil zeggen dat er weer een nieuwe FOK!Radio is. Nolius en SunChaser hebben weer een volle uitzending voor je in petto!

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

In de studio komen IR Baboon en Seborik. Met deze twee moderators op het forum zullen we het vooral hebben over muziek. Maar ze gaan ook testen of je voor doodverwensingen op FOK!Radio een ban krijgt. Daarnaast hoor je meer over hun leven buiten FOK! komt natuurlijk aan de orde. Daarnaast komt Nikky in de uitzending. Zij is moderator van General chat en vooral bekend van Bart Smit. Maar we zullen het niet alleen hebben over haar werkgever. Natuurlijk komt ook haar relatie met Gelly aan bod!

Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen. Meer over het forum hoor je weer van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'SunChaser gaat offtopic'. En deze week gaat het over het FOK! eiland.

En we draaien veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 3 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.


Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!