Mogelijk skelet van Chupacabra gevonden


Alberto Urquiza, een gerenommeerde onderzoeker van het "Chupacabra-fenomeen", en lid van de GEO Corporatie, een Chileense organisatie die zich wijdt aan de studie van diverse anomale fenomenen, liet afgelopen donderdag in een exclusief interview met Terra drie foto's van een vreemd skelet zien dat onlangs gevonden werd in de stad Concepciˇn, in de 8e Regio van Chili. Het skelet is misschien van de Chupacabra.

Chupacabras zijn vreemde wezens die vooral gezien zijn in Spaans-sprekende landen. Deze wezens zijn nogal klein (60-120cm groot), hebben 'spikes' langs hun ruggegraat, ongelooflijk sterk-uitziende achterpoten, en sterke tanden. Ze worden vooral waargenomen rond gebieden waar boerderijdieren leven. Hier worden vaak dieren aangetroffen waar al het bloed uitgezogen is. De enige oorzaak van de dood van deze dieren is, voor zover iemand kan vertellen, twee hoektandafdrukken of gaten in het lichaam van het dode dier. Het is nog onduidelijk of het gevonden skelet inderdaad een Chupacabra is.


De GEO Corporatie zal diverse analyses op het skelet laten uitvoeren door professionele experts, om te achterhalen wat het precies is. De onderzoeker zegt momenteel, dat het de resten zouden kunnen zijn van een 'vreemd dier', maar wil nog niet met een hypothese komen totdat de analyses zijn uitgevoerd.