Mysterieuze straaljagers boven Jamestown

Twee weken geleden verschenen twee straaljagers uit het niets boven Jamestown en Sonora, CaliforniŽ. Ze vlogen op 500 voet (150 meter) boven de grond, waarop tientallen inwoners verschrikt de politie belden. Onderzoek naar de afkomst van de vliegtuigen is tot op heden onbeantwoord gebleven. Het is nog steeds een mysterie waar de straaljagers vandaan kwamen.

Woordvoerder Lt. Heather Pratt van de Air National Guard's 116th Fighter wing in Fresco zegt dat zij het niet waren. Ook het Naval Air Station in Lemoor zegt dat de vliegtuigen niet van hun afkomstig waren. En ook Woordvoerder capt. Denise Varner van de California National Guard in Sacramento ontkent dat zij het waren.

De State Office of Emergency Services beweert dat de vliegtuigen van de National Guard gekomen moeten zijn die oefeningen aan het uitvoeren waren. Bill Herman echter, een vliegtuigkenner, zegt dat de vliegtuigen die gezien zijn twin-engine F/A-18 Hornets waren. Vreemd genoeg heeft de National Guard niet zulke vliegtuigen. Dit staaft de bewering van National Guard dat zij het niet waren.

Hermann, die straaljagerpiloot is geweest, zegt dat de vliegtuigen op 150 meter hoogte overvlogen. "Het was verschrikkelijk. Eikels vielen van de bomen en eekhoorns renden voor hun leven. Iedereen die binnen was rende naar buiten, en iedereen die buiten was rende naar binnen en verstopte zich onder de meubels". Maar het allervreemdste vindt hij nog, dat er nog steeds geen enkele informatie over de vliegtuigen of hun missie is.