Moeder hoort kinderen sterven via telefoon

Een Britse moeder heeft per telefoon kunnen horen hoe haar echtgenoot hun vier zonen, allen tussen de drie en zeven jaar oud, en zichzelf vermoordde. De man kon het niet verkroppen dat de vrouw van hem wilde scheiden.

Eind maart bezocht de 38-jarige landbouwer zijn kinderen, die bij hun moeder woonden en nam ze mee in de auto. Op een afgelegen plaats verstikte hij ze met behulp van de uitlaatgassen van een grasmaaier, aldus een officier die belast is met het onderzoek naar de zelfmoord.

Net voordat ze stierven, belde de echtgenote op. Ze was ongerust geworden, omdat haar man eerder al gedreigd had de jongens te vermoorden. Eerder die dag had de vrouw haar man verteld dat ze in verwachting was van haar nieuwe vriend. De man zou hierop gezegd hebben:"Ik hoop dat je gelukkig bent, dat je voor de rest van je dagen wrok zal koesteren tegen die baby."

De vrouw probeerde haar man over te halen te stoppen, terwijl deze tegen ÚÚn van de kinderen zei: "Zeg dag tegen mama, zeg haar dat je haar graag ziet." Hij vertelde haar nog dat de kinderen in hun pyjama en in dekens verpakt op de achterbank lagen te sterven. Even later bezweek hij zelf.