Flashmob in Rotterdam stuk minder

darktower had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vandaag was de flashmob in Rotterdam. Na het succes gisteren in Amsterdam had Fok!ster Kirsten Verdel er wel weer zin in zo meldde ze aan Fok!. ''Ik woon toch in Rotterdam dus meldde ik me aan. Maar vanaf het eerste ogenblik had ik er al minder vertrouwen in: het was onduidelijk hoe je je aan moest melden, waar je heen moest, etcetera''.

Uiteindelijk kreeg Kirsten toch een mailtje met instructies. Daar stond de flashmob al direct in, dus de spanning was er al af. ''Echt af, want het was doodsaai: bij het maritiem museum twee minuten lang een paraplu uitklappen. Kom op zeg! Dat had wel een beter idee kunnen zijn. Slecht idee, slechte locatie, en ongelooflijk slechte timing, want vandaag is de dance parade''.

Het maritiem museum ligt net achter de parade route, en viel volgens Kirsten niet eens op. Het publiek dat nota bene vlak voor de mobbers stond had niets door, want die stonden met hun rug naar de mobbers toe, die al vóór het afgesproken tijdstip massaal op de plek van de mob aanwezig waren; hetgeen dus niet moet.

Kirsten telde zo'n 70 mensen. Ze deed zelf niet mee, ''want het was gewoon bijna genant''. Ze maakte wel een aantal foto's.

-
Een andere Fok!ker, Wilbert van der Kruk, meldde ons dat de flashmob in Rotterdam uitliep op grote rellen waaraan de ME een einde moest maken. Hij schreef een uitgebreid verhaal, dat (helaas voor hem) naar het rijk de fabelen kan worden verwezen.