Vrouw beschermt sofa met haar leven

Bismarck had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een vrouw die niet wilde dat de sofa in haar pickup-truck nat werd, heeft zondag ten oosten van Atlanta (VS) meerdere botsingen tussen 24 auto's achter haar veroorzaakt. Tijdens haar pogingen om zo snel mogelijk een droog plekje onder een viaduct te vinden sneed ze diverse andere auto's af. Elf mensen liepen lichte verwondingen op. De vrouw zelf bleef ongedeerd.

Volgens sergeant Pat White van de politie van Dekalb County reed de vrouw tegen half zes met haar Ford-150 in westelijke richting, toen het begon te regenen. De vrouw bedacht dat ze zo spoedig mogelijk onder een viaduct moest komen te staan en wisselde daarop zo snel van rijstroken dat ze diverse auto's afsneed. Hierdoor kwamen twee auto's achter haar in botsing. Uiteindelijk werden er acht afzonderlijke ongelukken gerapporteerd.

"Ze was niet geraakt" zegt White over de vrouw. "Maar ze is op de plaats van het ongeval gebleven; haar is onjuist wisselen van rijstroken ten laste gelegd", aldus de politieman.

De snelwegen in westelijke richting waren voor ongeveer een uur geblokkeerd terwijl de politie bezig was om de stroken vrij te maken.