Jackson sluit verfilming Hobbit niet uit

Alhoewel regisseur Peter Jackson meerdere malen heeft gezegd dat hij absoluut niet van plan is om The Hobbit te verfilmen, lijkt hij daar nu op terug te komen. Na de Lord of the Rings-trilogie had Jackson wel genoeg Hobbits gezien.

Filmmaatschappij New Line Cinema heeft namelijk de rechten van zowel The Lord Of The Rings als The Hobbit tegelijkertijd gekocht, zodat geen andere studio met de film zou weglopen. In een interview met de Chicago Sun-Times meldde Jackson nog steeds geen zin te hebben in The Hobbit, maar sluit niet uit dat het er over een paar jaar alsnog van komt. Misschien dus toch nog goed nieuws voor de Tolkien-liefhebbers.

LOTR: The Two Towers 30 juni op DVD
Bij enkele grote winkelketens in de UK waaronder Virgin Megastore is het al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de DVD van LOTR: The Two Towers. Het gaat om een 2-disc editie waarbij de film gelijk zal zijn aan de bioscooprelease. Deze DVD zou op 30 juni uit moeten komen. Ook wordt er gefluisterd dat er wederom een 4-disc versie zal komen, later in het jaar. New Line heeft dit nieuws echter nog niet bevestigd.