Nieuwe bedreiging Al Queda

Boogey55 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op de website die wordt beschouwd als die van Al Queda is een nieuwe bedreiging komen te staan die "het Westen" waarschuwt voor nieuwe aanslagen. De aanslagen zullen worden gepleegd als Amerikanen en andere westerlingen niet hebben geleerd van de les van de recente Al Queda aanvallen, zoals bijvoorbeeld die van het Israelische hotel en het chartervliegtuig in Kenia.

Deze nieuwe bedreiging is vergelijkbaar met die van eerdere webpublicaties. Vlak nadat CNN het nieuws over de pagina bekend maakte verdween de pagina van het internet net als dit eerder ook telkens het geval was. In vorige gevallen verscheen de pagina een paar dagen later op een nieuw adres.

Experts en inlichtingendiensten zien deze site als die van Al Qaeda en deze terreurorganisatie heeft dit ook bevestigd. CNN-consultant Paul Eedle in Londen zegt dat er op de site een aantal van de tot nu toe sterkst voorgekomen bedreigingen van massa-ongelukken staan. Op de pagina wordt tevens gerefereerd naar een aanslag op wolkenkrabbers, hetgeen zou verwijzen naar de aanslagen op 11 september vorig jaar.