[WK] Uitslag Duitsland - Ierland

WK 2002 (Zuid-Korea en Japan)De wedstrijd tussen Duitsland en Ierland (Groep E) is geëindigd in een 1-1 gelijkspel.

Klose scoorde al in de 19e minuut de 1-0. Hij kopte de bal in het doel na een goede voorzet van Ballack vanaf links. In de 44e minuut kon Robbie Keane de 1-1 maken, maar hij verzuimde dit. Ook in de 56e minuut door Duff en in de 82e minuut door opnieuw Keane werd de 1-1 niet gemaakt. Maar met nog één minuut te spelen in de blessuretijd is het Keane die dan toch eindelijk de (verdiende) 1-1 in het doel schiet.

Morgen om 08:30 uur speelt Denemarken tegen Senegal. Om 11:00 uur zal Kameroen het opnemen tegen Saudi-Arabië, en om 13:30 uur staat Uruguay tegen Frankrijk op het programma.