Lara Croft outfit wordt geveild

USAEagle had ons via de newssubmit het volgende te melden:
Het outfit wat door de Lara Croft model Nell McAndrew werd gedragen wordt geveild op de website van Ebay. De opbrengst van de veiling gaat naar UNICEF.

Het outfit bestaat uit: de zonnebril, het groene latex all-in-one vest, de leren handschoenen, korte broek, rugzak, leren holster met grote riem, twee Smith & Wesson replica's, een paar dikke wollen sokken en een echtheidscertificaat gesigneerd door Lara Croft model Nell McAndrew, Eidos voorzitter Ian Livingstone, Core Design management directeur Jeremy Heath-Smith en UNICEF fondswerving manager Rose Nelson.

Het groene latex all-in-one vest is in de maat 34DD. Voordat het pak kan worden gedragen moet men eerst wat talkpoeder over het lichaam strooien en dan het rustig aantrekken. De zonnenbril is ontworpen en gemaakt door Cutler & Cross en is speciaal voor het outfit ontworpen.

Het outfit wordt vanaf 26 april geveild, en er kan tien dagen lang op geboden worden. Model Nell McAndrew heeft het pak ongeveer veertig keer gedragen over de hele wereld.

Jill de Jong, het nieuwe Lara Croft model heeft inmiddels een nieuw outfit gekregen.