Arrows stopt met testen

The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het team van Arrows was gisteren de onverwachte afwezige op het circuit van Valencia. Het team had van te voren aangekondigd ook zaterdag nog te testen, maar besloot deze test af te blazen vanwege de grote problemen die het team had met de achtervleugel. Arrows vond het hierom te gevaarlijk om nog verder te testen.

Vrijdag testte Heinz-Harald Frentzen voor de tweede keer met de A23 en tot 2 keer toe vloog hij er in de eerste bocht af omdat hij zijn achtervleugel verloren was. Hij kwam twee keer met de schrik vrij, maar de tweede keer dat het gebeurde was het zeker geen zachte klap. Ook Bernoldi kende eerder al problemen met de achtervleugel en daarom besloot Arrows eerst te gaan onderzoeken wat er misgaat voordat ze verder testen.

Mike Coughlan, technisch directeur, zei het volgende over de situatie: "Ik ben erg tevreden met de progressie die we vanochtend gemaakt hebben, maar het is beschamend dat we tot twee keer toe de achtervleugel verloren. We gaan de situatie nu eerst oplossen voordat we verder testen."

De volgende test met de A23 staat gepland voor komende maandag op het circuit van Barcelona. Arrows heeft echter gezegd dat ze daar alleen zullen testen als de problemen met de achtervleugel dan opgelost zijn.