Tvbabe Awards 2001 uitgereikt

-Rob- had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Katja Schuurman is door de website Tvbabes.nl uitgeroepen tot tvbabe van het jaar 2001. De prijs, die gisteravond tijdens de Tvbabes Awards werd uitgereikt, heeft ze gekregen omdat haar Tvbabe-pagina het afgelopen jaar het meest bezocht werd.

Froukje de Both, Tvbabe van het jaar 1999, won de Fotografen Award. Een groot aantal bekende fotografen koos haar, omdat met Froukje het beste samen te werken was. Froukje kreeg de prijs uit handen van de bekende paparazzi-fotografen Edwin Smulders en Joop van Tellingen.

Actrice en fotomodel Robine van der Meer ging naar huis met de Soapbabe Award. De actrice speelt sinds twee jaar de rol van Meike in de soap-serie 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

TROS-corifee Linda de Mol kreeg de TvBabes Lifetime Achievement Award. Ze kon zelf niet aanwezig zijn bij de uitreiking, maar kreeg de prijs al afgelopen zaterdag. Ze was toen te gast bij het tv-programma Kopspijkers van Jack Spijkerman, alwaar ze de prijs uit handen van Gijs Staverman in ontvangst mocht nemen.