Identiteit meisje van Nulde bekend

De identiteit van het meisje van Nulde is bekend. Het politieteam van de regio Noord- en Oost-Gelderland maakt later op de maandagochtend tijdens een persbijeenkomst meer bekend over het vermoorde meisje.

Over de identiteit en de manier waarop die is achterhaald, wil de politie voor het begin van de persconferentie niets loslaten.
Op 27 augustus werd op Strand Nulde bij Putten de romp van het meisje gevonden. Drie dagen later werd het hoofd van het meisje aangetroffen bij Hoek van Holland. Een handje werd in oktober bij Harderwijk ontdekt. DNA onderzoek leerde dat alle drie de lichaamsdelen bij elkaar hoorden.

Het rechercheteam heeft alle basisscholen in Nederland aangeschreven om informatie te krijgen over meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar die na de zomervakantie niet op meer school zijn verschenen. Ook werd een reconstructie van het hoofdje op tv openbaar gemaakt. Op de reconstructie kwamen ongeveer 600 reacties. Voorts liep het rechercheteam alle vermissingen in binnen- en buitenland na.

In november was het rechercheteam nog bezig met het natrekken van de verblijfplaats van veertig meisjes.