Spits breekt been bij vieren doelpunt

Martin Palermo, de Argentijnse aanvaller van Villareal, komt dit seizoen niet meer in actie. De speler brak zijn been donderdagavond in de bekerwedstrijd tegen Levante op een wel heel bizarre manier.

In de achtste minuut van de verlenging van de bekerwedstrijd tegen tweede-divisie club Levante scoorde Palermo de 1-0. Bij het vieren van zijn doelpunt sprong hij in de hekken om de treffer met de meegereisde supporters van Villarreal te vieren. De fans reageerden door massaal hetzelfde hek te beklimmen. De druk werd daarbij te veel voor het hekwerk dat het begaf. Ook stortte er een muurtje in. En dat kwam deels op Palermo terecht die daarbij zijn linker kuit- en scheenbeen brak.

Met spoed werd Palermo naar het ziekenhuis vervoerd. Nog niet duidelijk is hoe erg de blessure is. Er wordt nog onderzocht of er pezen of iets anders is beschadigd.

Overigens won Villarreal de wedstrijd alsnog en plaatste zich voor de volgende ronde van de Copa del Rey. Daarvoor had de ploeg wel strafschoppen nodig.

hetlegioen gooide dit voor ons in de newssubmit.