Liefdesverdriet: penis er af

Een inwoner van Saoedi-ArabiŽ kon zijn liefdesverdriet maar moeilijk verwerken. Nadat zijn vriendin hem ingeruild had voor een ander, hakte hij uit frustratie zijn penis er af.

Het ziekenhuispersoneel stond even raar te kijken toen het de man met afgehakte penis zag liggen op een brancard. Het slachtoffer, Musbah genaamd, had zijn mannelijkheid verwijderd uit frustratie over zijn vriendin. Zij was namelijk buiten zijn weten om getrouwd met een andere man.

Musbah was in het verleden verhuisd naar Saudi Arabie om geld te sparen voor de trouwerij met zijn vriendin. Plotseling hoorde hij van zijn broer dat zijn vriendin vreemd ging. "Ik was geschokt toen ik het nieuws van mijn broer hoorde. Ik pakte onmiddellijk een mes uit de keuken en voordat ik het wist werd ik wakker in ziekenhuis,"zegt Musbah in een interview met de 'Arab News'.

De dooddoener 'geen hand vol, maar een land vol' lijkt niet besteed aan Musbah. Hij heeft totaal geen spijt van zijn wanhoopsdaad. "Ik wil toch nooit met iemand anders trouwen. Het maakt me dus niet uit of ik nu wel of geen geslachtsdeel aan mijn lijf heb."