Uitslag Feyenoord-Spartak Moskou

Feyenoord heeft vandaag de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Spartak Moskou gewonnen met 2-1.

Direct vanaf het beginsignaal speelde Feyenoord vol op de aanval, hetgeen resulteerde in een snelle goal door Tomasson in de 5e minuut.
De vreugde bij Feyenoord was echter maar van korte duur, omdat Bestjastnik al binnen tien minuten na de eerste goal de 1-1 binnenschoot.

Nog geen drie minuten na de gelijkmaker was Elmander Feyenoord's gevierde man, nadat hij in de 18e minuut de 2-1 binnenschoot.
De vervanger van de geschorste Van Hooijdonk had vlak daarna een levensgrote kans op de 3-1 maar die schoot de Zweed vlak langs de paal.

Na de rust stond Feyenoord onder grote druk omdat Spartak enkele malen gevaarlijk in de buurt van het doel van Zoetebier kwam. Hoogtepunt voor Spartak was een schot op de lat, buiten bereik van de keeper van de Rotterdamse ploeg.

Feyenoord moest wel waken voor een tweede tegentreffer, omdat bij de stand van 2-2 Feyenoord ook niet zou spelen in de 3e ronde van de Uefa-cup.