Burgers vallen moslims aan

DaFunLOvinCrimin@L had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de VS zijn sinds de terreuraanslagen van dinsdag tientallen aanvallen op moslims en moslimorganisaties gemeld. Op straat komen sommige mensen openlijk uit voor haatgevoelens tegenover Arabieren en moslims. In een buitenwijk van Chicago moest de politie vandaag driehonderd demonstranten tegenhouden die een moskee wilden binnenvallen en in Chicago zelf werd gisteren een molotovcocktail bij een Arabisch buurtcentrum naar binnen gegooid.

In de staat Indiana heeft een man het benzinestation van een Jemeniet met een machinegeweer beschoten. In de hoofdstad Washington zijn vernielingen aangericht in een moskee.
Heel wat moslims kregen telefonische bedreiging en in New York probeerde een dronken man met zín wagen over een Pakistaanse vrouw heen te rijden.

Ook in andere landen worden acties tegen moslims gemeld. In AustraliŽ - er waren zeker negen AustraliŽrs onder de slachtoffers in New York en er worden er nog 85 vermist - is een islamitische schoolbus met stenen bekogeld en is gepoogd een Libanese moskee in brand te steken. In Montreal in Canada is een molotovcocktail naar een moskee gegooid.

Naast deze voorvallen waren er wereldwijd nog tientallen voorvallen van minder ernstige aard.