Beckham ruziet met collega??

David Beckham is gevraagd om beelden van zijn beveiligingssysteem thuis aan de politie over te dragen ivm een ruzie met een collega voetballer.

Wolverhampton Wanderers vleugelspeler Mark Kennedy werd gearresteerd door de politie na een ruzie met de golden boy van manchester United nadat buurtgenoten de politie hadden gebeld omdat ze een ruzie hoorden.

Kennedy werd in staat van beschuldiging gesteld naar aanleiding van gevaarlijk rijgedrag en het feit dat hij een blaastest weigerde. Hij ontkent de beschuldigingen van Beckham stellig. Hij werd in zijn ferrari aangehouden door agenten naar aanleiding van de ruzie.

De 25 jarige Iers international verklaarde:
"Ik heb nooit woorden met David over zijn vrouw (Victoria) gehad. David en ikzelf hebben in het geheel geen woorden gehad toen we beiden met onze eigen vrienden in een bar zaten. We zijn buren, en er is nooit wrijving tussen ons en de Beckhams geweest. Als proffessionele voetballer bewonder ik David om zijn techniek en kwaliteiten, en de manier waarop hij en zijn vrouw leven onder continue druk van de media."

Beckham was in het restaurant samen met teamgenoot, en vriend, Gary Neville toen het argument plaats zou hebben gehad.

De Beckhams waren bij het plaatsen van dit bericht nog niet bereikbaar voor commentaar.