Moordenaar vindt slachtoffers via chat

Sjeemz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 56-jarige Amerikaan John Robinson wordt er van verdacht vijf vrouwen te hebben vermoord die hij leerde kennen via chatrooms op internet. Onder meer onder de naam chatmaster (c-m) (<=- inside joke, red.) ermm, o nee, "slavemaster" zocht hij contact met vrouwen die geÔnteresseerd waren in sadomasochisme, zo meldt ABC News.

De vijf lijken werden zaterdag ontdekt. Twee zaten in vaten die begraven waren in een stuk grond van de verdachte in de buurt van Kansas City. De drie anderen ontdekte de politie in drie tonnen in een huurkluis. Volgens een officier van justitie waren de vrouwen al enige tijd dood.
Robinson stond maandag voor de rechtbank op verdenking van aanranding van twee andere vrouwen in hotels. Hij zou hen tegen hun zin hebben gefotografeerd en grof hebben bejegend. Een van hen reisde vanuit Texas naar Kansas City voor een seksuele ontmoeting met Robinson.

De politie sluit niet uit dat er nog meer dodelijke slachtoffers zijn. Daarom worden de e-mail van de verdachte en een vijver op zijn stuk grond onderzocht.

Wederom het bewijs dat de wereld zieker en zieker aan het worden is...