Feyenoord speelt weer gelijk

Feyenoord heeft gisteren ook zijn 5e wedstrijd in de Champions League gelijk gespeeld. In en tegen Dortmund werd het 1-1.
De Duitsers, die duidelijk het beste van het spel hadden, kwamen vlak voor rust op voorsprong door een kopbal van boomlange Otto Addo. De getergde invaller Peter van Vossen scoorde de gelijkmaker door een schot van 16 meter prachtig om doelman Lehmann te draaien. Daarna hield Jerzy Dudek de Rotterdammers in de wedstrijd met fabelachtige reddingen.

Rosenborg Trondheim won thuis met 2-0 van Boavista en is zeker van de eerste plaats in de poule. Feyenoord moet minimaal gelijkspelen tegen de Noren en is dan afhankelijk van het resultaat van Borussia in Porto voor een plaats in de volgende ronde van de Champions League.

In de andere wedstrijden verspeelde Arsenal haar kans op de volgende ronde door thuis op Wembley te verliezen van Fiorentina. Onder andere Bergkamp miste enkele prachtige kansen, maar wie anders dan Gabriel Omar Batistuta maakte met een prachtig schot de winnende treffer, 15 minuten voor tijd.

De Nederlandse enclave in Barcelona liet weer van zich spreken. In een door Louis van Gaal opgesteld "tweede elftal" hadden Kluivert en Zenden een groot aandeel in de zege van 5-0. De oud-ajacied scoorde 2 maal, de voormalig PSV-er vond eenmaal het net.
Submitter:  Bron: -