Een lekkere tantramassage

Is er iets niet goed, Teutje? Je ziet er een beetje moe uit. Net alsof je vijf dagen achter elkaar seks hebt gehad met een olifant.’ Linda, een oude vriendin van Teutje Kreukel, was na jaren weer eens in de stad en dus had ze met Teutje afgesproken dat ze een middagje langs kwam.

Nou, Linda’, zei Teutje, je kan wel merken dat je Aloysius en mij erg lang niet hebt gezien, want ik zou maar wat graag dagen achtereen seks hebben met een olifant, dan had ik tenminste seks. Ik heb natuurlijk wel mijn elektrische Aloysius, maar dat blijft toch een beetje een noodoplossing. Alsof op je vakantieadres je luxueuze hotel is afgebrand en je als alternatief een tent aangeboden krijgt, want dan blijf je ook droog. Ik heb wat dat betreft nog liever iemand met Parkinson dan mijn elektrische Aloysius, want dan is het trillen tenminste handwerk.’ Linda moest lachen. ‘Maar je hebt me door de telefoon wel eens verteld dat je zo’n lekkere therapeut had voor als je man weer eens niet wilde.’ Nu slaakte Teutje een diepe zucht. ‘Inderdaad, maar die is door de instelling waar hij voor werkt voor minstens twee jaar naar de Verenigde Staten gestuurd omdat ze daar vele therapeuten tekort kwamen de laatste jaren.’ Na deze zin zag Teutje er nog slechter uit. Dik Fallus, haar therapeut, was inderdaad nogal eens een goede vervanger van Aloysius. Je zou kunnen zeggen dat hij een goede pinchhitter was. Hij viel voor Aloysius in als er weer eens gescoord moest worden.  Nu hij er echter niet was, schoot niemand de bal in het doel. Linda lachte. ‘Weet je wat ik doe als mijn man lange tijd van huis is? Dan ga ik met hem skypen op mijn mobieltje en breng dat in. Dan kan hij zien wat hij mist.’ Teutje werd er niet vrolijker van.

Weet je wat jij zou moeten doen nu je zo gestresst bent, Teutje’, zei Linda nadat ze hun tweede wijntje op hadden, ‘je zou eens een tantramassage moeten nemen. Dat helpt vast wel tegen de stress en is ook nog eens goed voor de poes.’  Teutje keek haar vriendin vol onbegrip aan. ‘Tantramassage? Ik ga geen enge dingen doen, hoor Linda’, zei ze ongerust. Maar Linda stelde haar gerust. ‘Tantramassage is juist niet eng. Het is een massage van de erogene zones en die werkt heerlijk ontspannend als het goed is.’ Het duurde even voor het kwartje gevallen was bij Teutje, maar toen haar vriendin had uitgelegd wat een massage van de erogene zones was, was ze toch wel nieuwsgierig geworden.

Aloysius Kreukel stond voor een dilemma. Hij was met een pakje naar het huis van zijn baas gestuurd door de secretaresse omdat hij er op weg naar huis toch langs kwam. Hij had toegestemd maar de baas bleek niet thuis en zijn vrouw kwam waarschijnlijk net onder de douche vandaan, want haar haren waren nog nat en ze droeg een badjas. Aloysius wilde het pakje afgeven en dan weer vertrekken, maar de vrouw hield hem tegen. ‘Zou je me even kunnen helpen? Ik ben daarnet in de badkamer uitgegleden en heb nu wat stijve beenspieren. Zou jij kunnen proberen om die een beetje te masseren zodat ze weer wat soepeler worden?’ had ze gevraagd. En dat was het dilemma.Hij had eigenlijk geen zin om aan de benen van de vrouw van de baas te gaan zitten, maar hij durfde ook geen nee te zeggen. Dus ging hij toch maar met haar naar binnen. Ze ging naar de slaapkamer en nam op het bed plaats. Meteen was de badjas uit en Aloysius kreeg een prachtig heuvellandschap te zien.

En toen geschiedde het wonder. Iets dat hij zich nog herinnerde uit een ver verleden, toen het bij Teutje ook nog wel eens gebeurde als ze naakt was. Er kwam een bobbeltje in zijn broek. Eerst een kleintje, maar het werd steeds groter en de vrouw had het al gezien. Ze ging uitdagend achterover liggen en deed de benen een beetje wijd.

Het meeste last heb ik van de rechter dij’, sprak ze met een wulpse stem, ‘dus als je zo vriendelijk wilt zijn om daar te beginnen, dan zou ik dat wel fijn vinden.’ En dat deed Aloysius. Hij boog zich over haar heen en begon haar dij te masseren, maar keek hoofdzakelijk naar iets, wat zich nog iets hoger bevond, want de vrouw had haar benen nog wat verder uit elkaar gedaan, dus hij had zicht op een grot waar een spelonkoloog redelijk makkelijk naar binnen zouden kunnen en Aloysius had nu een spelonkoloog die dat maar wat graag wilde.

De vrouw kreunde zachtjes. Aloysius wist niet of het van de pijn aan haar been was, maar vermoedde dat het wat anders was. ‘Jij kan goed masseren, zeg. Je moet tantramassages gaan geven. Die doe ik ook vaak en ik ga me niet beklagen dat de masseurs hun broekje wel eens te buiten gaan.’ Aloysius begreep de woordspeling en hij wilde ook wel zijn broekje te buiten gaan en dat kon ook, want de vrouw had er al voor gezorgd dat er een opening was om dat te kunnen. Sterker nog, ze had de spelonkoloog al naar buiten gehaald en Aloysius wilde meteen de grot gaan onderzoeken, maar de vrouw had andere plannen. ‘Voor je gaat zwemmen, ga je toch ook eerst douchen om alvast nat te worden?’, zei ze zwoel en hapte toe. Aloysius kon haar niet tegenspreken, want op dat moment  ging de deur van de slaapkamer open en kwam de baas van Aloysius binnen. De vrouw probeerde zich er nog uit te redden door te stellen dat ze de boel niet moesten opblazen, maar de baas zei: ‘Ik geloof niet dat je erg aan het blazen was.’

Teutje, ik heb waarschijnlijk weer een baantje.’ Aloysius was enthousiast dat kon je wel horen, maar Teutje luisterde maar met een half oor, want ze genoot nog na van hetgeen ze de vorige dag had meegemaakt. Ze had de raad van Linda opgevolgd. Linda en zij hadden op internet een paar sites bekeken van tantramasseurs en instellingen die de masseurs in dienst hadden en Teutje had met één instelling een afspraak gemaakt en ze had er geen spijt van.

De masseur had verteld dat de massage zich richtte op de mannelijke en de vrouwelijke energiestroom in het lichaam. Door deze met elkaar te verbinden ontstond Prana en dat bracht volledige ontspanning. Omdat het om zowel mannelijke als vrouwelijke energie ging, moesten ze beide naakt zijn. Dat had Teutje niet erg gevonden. Daarna was de masseur aan de gang gegaan met verschillende drukpunten en die drukpunten lagen op gevoelige plekjes. Teutje was er heel erg ontspannen van geworden. Bij de masseur was er juist een zekere spanning opgetreden, maar dat vond Teutje helemaal niet erg. Op het moment dat de masseur zijn mannelijke energie in haar vrouwelijke energie liet stromen had ze de Prana heel erg goed gevoeld. Ze was dan ook zeer ontspannen en gelukkig weer naar huis gegaan en had meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Die afspraak was een paar dagen later. Ze was al helemaal klaar om een nieuwe portie mannelijke energie tot zich te nemen. Bij de receptie hadden ze wel verteld dat de masseur die ze de eerste keer had gehad ziek was, maar dat ze een goede vervanger hadden gevonden. Teutje was dan ook een beetje opgewonden de massagekamer ingegaan. Er was nog niemand, dus kleedde ze zich vast uit en ging op haar buik op het massagebed liggen. Even later hoorde ze de deur opengaan. Ze voelde een paar handen op haar rug die langzaam naar beneden gleden en haar billen gingen masseren en even later de benen uiteen deed en een zeer gevoelig drukpunt opzocht. Het voelde heerlijk, maar ze was wel nieuwsgierig naar de masseur. Dus ze draaide zich om en meteen was alle Prana weg. Ook de masseur schrok hevig en was met stomheid geslagen.

‘Godverdomme, Aloysius, wat doe jij nou hier. Waar is de masseur?’, zei Teutje nerveus. Aloysius was even volledig van slag, maar antwoordde dan: ‘Uhm, Teutje, ik ben de masseur. Ik had toch verteld dat ik een nieuw baantje had? Dat is dit. Ik schijn er goed in te zijn.’ Teutje was even perplex, maar toen ze was bijgekomen zei ze: ‘Ga dan maar als de sodemieter aan de slag met lekker diep te boren naar de mannelijke en vrouwelijke energiebronnen.’ Dat liet Aloysius zich geen twee keer zeggen. Zo zie je maar weer dat buiten de deur neuken best goed kan zijn voor je relatie.