Fappen mag niet, ook niet in Zimbabwe

Al jaren zijn Meluleki en Banga beste maten. Door de werkeloosheid in Zimbabwe is het ook voor hen moeilijk aan het werk te komen, maar eerlijkheidshalve proberen ze het ondertussen ook niet meer. Het heeft toch geen zin, als ze wel werken verdienen ze zo weinig dat ze net zo goed niets kunnen doen. En dat doen ze dan ook maar. Hele dagen doen ze samen niets. Ze hangen wat voor de deur van hun huisjes, of ze zitten iets verderop aan de grote straat. Banga is een mooie, strak gespierde donkere man, met een uitermate sterk wit gebit. De vrouwen vinden hem een heerlijke verschijning met zijn mooie grote glimlach. Meluleki ziet er ook niet verkeerd uit, maar is toch iets minder bedeeld dan zijn beste vriend. Omdat ‘echt’ werken niet voor Meluleki en Banga is weggelegd, hebben ze een andere manier gevonden om aan hun geld te komen. Sinds 2009 trekt de toeristische sector in Zimbabwe erg aan en daarin hebben de mannen hun nieuwe werkterrein gevonden. Aangezien het aantrekkelijke mannen zijn, mogen de blanke dames die in Zimbabwe op vakantie gaan graag gebruik maken van Meluleki en Banga’s diensten. Gelukkig zijn beide mannen niet vies van een uurtje de geneugten des levens te beproeven, dus neuken ze er vrij op los. Ieder uurtje waarbij ze hun zwarte stalen ros fier in een blanke gleuf schuiven, verdienen ze toch al gauw hetzelfde bedrag waar een mijnwerker een week voor moet werken.

Eens in de zoveel tijd gaan de mannen richting de grote stad, waar zich de meeste toeristen bevinden. Dan neuken ze zich een slag in de rondte en als ze genoeg centen hebben verdiend, gaan ze terug naar hun dorp om daar een aantal weken weer nutteloos voor hun huisje te hangen. Banga is als het om geld gaat net een wijf, hij heeft geen gat in zijn hand, hij mist gewoon een hand. Dus Banga spoort Meluleki altijd snel weer aan om terug te gaan naar de stad. Er moet geld verdiend worden en snel. Meluleki houdt van zijn beste vriend, maar begint het wel wat vervelend te vinden dat Banga altijd zo snel door zijn geld heen is. Liever blijft hij wat langer in zijn dorp om daar te genieten van het vrouwelijk schoon. Natuurlijk vindt hij het werk wat hij doet niet vervelend, maar liever paalt hij een lekkere dikke negerin. Een volle donkere dame prefereert hij nu eenmaal boven een dunne witte westerse. Banga maakt het allemaal niet zo uit, hij neukt alles wat los en vast zit. Dus het maakt hem ook niet uit als het geld zo snel weer op is.

Vorige week vertrokken Meluleki en Banga weer richting Bulawayo, de op een na grootste stad van Zimbabwe. Meluleki had er deze keer erg weinig zin in, hij had net een nieuw lekker mokkeltje gevonden in zijn eigen dorp waar hij liever zijn genotsstaaf in zou duwen. Maar hij wilde Banga niet teleurstellen, ze waren tenslotte net twee musketiers, en je beste maat laat je niet stikken. Wel besloot Meluleki deze keer in één dag zo veel mogelijk witte bitches te spiezen, dan konden ze zo snel als mogelijk weer terug. Hij overlegde dit met Banga en om ook Banga te inspireren zo veel mogelijk te neuken binnen vierentwintig uur, maakte hij er een weddenschap van. Degene die binnen vierentwintig uur het minste geld bij elkaar had geneukt, met een minimum van een maandsalaris, moest zich temidden van een wachtrij in de supermarkt afrukken en een wildvreemde vrouw onderspuiten met zijn warme zaad.

Afgelopen donderdag stond Meluleki voor de rechtbank van Bulawayo in Zimbabwe.

Man fapt in rij voor kassa supermarkt