Seks in het bos

Hey Nedero,

In de laatste column die ik van je las, schreef je over seks met een ecologisch condoom. Dit onderwerp zorgde ervoor, dat ik je nu de volgende vraag wil en durf te stellen. Het zit namelijk zo, mijn seksleven is nogal in het slob geraakt en eigenlijk wil ik er wat spanning in brengen. In de slaapkamer hebben mijn partner en ik al van alles geprobeerd, maar ik merk dat ik veel van die gekkigheden helemaal niet tof vind. Dat hele 50 tinten grijs bijvoorbeeld, ik kan mijn vriend wel wat aandoen als hij mij op zogenaamd erotische wijze pijn aan het doen is! Nu lijkt het mij een topidee om eens seks op een openbare plek te hebben. Ben alleen erg bang om gepakt te worden! Is dit wel zo’n goed idee als ik mij voorstel?

Kuskus Chantal

Beste Chantal,


Laat mij eerst zeggen dat ik begrijp dat de "50 tinten grijs methode" het niet voor jou doet. Ondanks dat bijna iedere vrouw van de bank gleed terwijl ze het boek las, moeten veel vrouwen niets van pijn hebben. Ik denk dat voornamelijk de spanning eromheen erg opwindend was, en niet zozeer de gedachte dat je een pak slaag zou krijgen met een zweep.
Maar, je wilde weten of seks op openbare plekken een goed idee is. Ik zeg: JA! Maar je moet wel met een aantal zaken rekening houden. Om te beginnen de pakkans, en ten tweede de secundaire omstandigheden. De spanning dat je gesnapt wordt is erg opwindend, maar ik kan je zeggen dat daadwerkelijk onderbroken worden door een omstander in het geheel niet geil is. Dus wanneer je een bepaalde plek kiest, zorg er dan voor dat de kansen van onderbreking door een gluurder geminimaliseerd is tot nihil. Als je bijvoorbeeld in het bos helemaal los wilt gaan, doe dat dan niet op de picknicktafel langs een veel bewandeld pad. Trek die kerel van je iets verder de bossen in en scheur hem daar de kleren van het lijf. Het pashokje van de Bijenkorf is trouwens ook een leuke locatie. De kans dat iemand zomaar ineens bij je in het pashokje staat is miniem. Anders is dat bij een Livera, waar de verkoopsters zonder pardon zomaar ineens naast je staan in het benauwde hokje om aan je BH te rukken en je cup te betasten. Dus lingerie en seks is over het algemeen een goede combinatie, maar niet als het gaat om de locatie.
Dan de secundaire omstandigheden. Seks op het strand of in de duinen klinkt erg romantisch, maar dat is het over het algemeen niet. Zoals velen waarschijnlijk begrijpen, is zand op plekken waar de zon normaal gesproken niet schijnt, alles behalve een pretje. Maar mocht je het toch afgelegen in de duinen willen doen, kies dan voor een standje waarbij de meeste lichaamsdelen het zand niet raken. Net schreef ik over de kleren van het lijf scheuren in het bos, daar wil ik ook een kleine kanttekening bij plaatsen. Vanuit ervaring wil ik je het advies geven, goed te kijken naar mogelijke mierenhopen. Dat is alles wat ik er eigenlijk over kwijt wil.
Tot slot wil ik je het volgende meegeven, seks op ongewone plekken is vaak op het moment helemaal niet zo geil. In het pashokje van de Bijenkorf zit je voor je het weet met een klerenhanger in je bil, in het bos word je gestoken door vreemdsoortige insecten en in het Tikibad in Wassenaar kun je maar zo vacuüm gezogen worden. Maar bedenk je dit, je vriend zal het geweldig vinden wanneer je dit met hem wilt doen. Naderhand, als je terugdenkt aan het moment, is de herinnering vaak mooier en opwindender dan de werkelijkheid. Gebruik die herinnering, terwijl je veilig in je bed een tentje bouwt met je man. Zie het zo: sometimes you’ve got to take one for the team!

Kuskus terug en veel plezier op die vreemde plek!

Nedero