En daarom neuk ik dus de buurman

“Ik ben het helemaal zat, die witte sportsokken in bed! En daarom neuk ik dus de buurman.”

“Hij zei dat ik een lekker sletje was, ik hou niet van die vunzige taal, dus daarom neuk ik de buurman.”

“Bijna iedere nacht trekt hij de dekens van mij af, daarom neuk ik nu lekker de buurman.”

Volgens onderzoek onder bijna vierduizend vrouwen bleek dat 65% niet vreemd zou gaan, als zij geen last zouden hebben van bovenstaande eigenaardigheidjes. Ik weet niet precies hoe ik dat moet zien. Is het 65% van die vierduizend vrouwen die vreemdgaat, of is het 65% van de vrouwen die vreemdgaan en het dus niet zouden doen als manlief geen witte sokken in bed zou dragen? Hoe het ook precies zit met de verhoudingen, vreemd blijft de uitkomst van het onderzoek wel.

Mijn ex deed dingen die vele malen erger zijn. Ik zou willen dat hij het hield bij witte sokken aan in bed, maar dat was voor mij geen reden om de buurman uit elkaar te trekken. (Wel vond ik het reden genoeg om zijn mannelijkheid in stukjes te hakken en te voeren aan de goudvissen, maar daar gaat het even niet om)

Terug naar de uitkomst van het onderzoek. Blijkbaar is een klein dingetje die tot ergernis leidt genoeg reden om ontrouw te zijn aan je partner. Iemand die de liefde van je leven zou moeten zijn -anders ga je die relatie niet aan, lijkt mij- straf je om iets onbenulligs. Mocht het overigens niet de liefde van je leven zijn, gooi die partner dan aan de kant zodat je zonder schuldgevoelens de buurman alle hoeken van de kamer kunt laten zien.  

Nu weet ik niet of er tussen die 65% van de dames ook lezers van mij zitten, maar mocht dat wel zo zijn, dan heb ik een aantal tips voor ze. Dus dames, jullie hoeven je niet te vergrijpen aan de buurman als je onderstaande even uitvoert.

  • Bij witte sokken in bed tijdens jullie wekelijkse neukpartij: vraag of hij ze uittrekt.
  • Bij vunzige woorden in het heetst van de strijd: vraag of hij dat niet wil doen.
  • Bij het wegtrekken van je deken: koop twee aparte dekbedden

Echt dames, het kan zo simpel zijn. Maar mochten mijn tips niet werken en je blijft je ergeren, heb ik nog een laatste ultieme tip: ga naar je kledingkast, pak daar je kleding uit, stop die in een koffer en rol met je lelijke karakter en dito koffer gauw weg bij je kerel. Dat toont zo veel meer karakter dan je benen spreiden voor de buurman.