Egypte, Libië, Syrië en nu VK

Tanin stuurde via de submit de volgende column in:

Het is zover. De islamisering van Europa is geslaagd. Wilders had gelijk, ik geef het toe.

Na rellen in Egypte, Libië en Syrië is het ook in het Verenigd Koninkrijk zover. Menig FOK!ker wist het al: het VK had een gevaarlijke knieval gemaakt richting de islam. De helft van de vrouwen liep daar trots met een boerka over straat en White Knight Wilders werd er geweigerd.

En nu is het zover: de moslims grijpen de macht, net als in alle andere landen waar ze protesteren. Gevaarlijke rellen zijn ontstaan in Londen en andere grote steden. De minister president moest zelfs zijn vakantie opgeven! Zo erg hebben we het in Nederland nog nooit gezien! De oplettende lezer is zich wellicht bewust dat de Britse rellen niet door moslims geleid worden. Toch vermoed ik dat Wilders er straks juist die draai aan weet te geven. Net als kansarme karateka-jongeren, die zijn ook plotseling allemaal moslim, en hun enige doel is te leren trappen en slaan zodat ze aan een goede baan als lijfwacht kunnen komen. Uhu, en de Paus valt niet op kleine jongetjes.

Sinds 2001 heeft er een verschuiving plaatsgevonden, van vrijheid-blijheid zijn we afgedaald naar ieder-voor-zich- en angst-politiek. Het begon natuurlijk met 9/11, maar alles wordt aangegrepen om een gemeenschappelijke vijand te creëren. Wel, ik kan jullie zeggen, er is geen vijand. Ik woon al jaren in het VK, en de problemen worden hier niet veroorzaakt door moslims, maar door de lage klasse Britse “chav's”, een soort tokkies. Deze hebben het zo voor elkaar dat ze gesubsidieerd dronken tienermeisjes kunnen bezwangeren, zodat ze zich razendsnel vermenigvuldigen (tienermoeders krijgen een uitkering en huis). Kroegen zien hen als een welkome bron van inkomsten en serveren maar al te graag alcohol, ook al is het illegaal. Op straat veroorzaken ze problemen, door opa's van hun boodschappen te beroven en voorbijgangers te belagen. Moslims daarentegen heb je hier in alle soorten en maten, en geen van hen veroorzaken problemen. De grootste groep zijn veruit de Pakistani, maar ook Afghanen, Turken, Saudiërs en anderen zijn goed vertegenwoordigd. Meestal werken ze keihard om hun collegegeld bijelkaar te rapen en hebben ze het te druk voor ongein.

Ik ben net verhuisd en heb een week samen met de vorige bewoners mogen wonen, 4 islamitische jongens. Ik heb nog nooit een huis gezien waar meer dan één jongen woonde dat zo schoon was. Ik snap dat hele gezeik over de islam dus ook niet. Misschien ligt het aan de houding die mensen hebben, zo van “jij moet je aanpassen”. Als ze in plaats daarvan een beleefde, afwachtende houding aan zouden nemen, zouden er geen problemen zijn. Mensen klagen over een gebrek aan respect, maar tonen zelf geen respect voor de mensen die keihard hun best doen. Ik daag jullie uit: stap eens een islamitische supermarkt in. Gewoon, als klant, als bezoeker. Zoek rustig naar iets wat je wilt hebben (tip: de kruiden zijn hier vaak goedkoop), en kijk rustig om je heen, kijk naar hoe ze met elkaar omgaan. Ik kan het je verzekeren: het is een geweldige ervaring, net een dierentuin!