FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 26 juli 2000

Kleinste Britse school gaat sluiten

Nadat 3 van de 4 leerlingen van de kleinste basisschool van Groot Brittanië zijn vertrokken zit er niets anders op om deze te sluiten.

Het schooltje, gevestigd een houten theekeet op het eiland Caldey, telde op z'n hoogtepunt 11 leerlingen. Best knap voor een bevolking van zo'n 55 man, waarvan de meesten ook nog eens kloosterlingen zijn.

De overgebleven leerling en de leraar zijn gedwongen naar het vasteland te vertrekken

Tja, het is dat die kloosterlingen geen kinderen mogen krijgen

Dubbele tweeling-trouwerij

ja, veel trouwerijen vandaag
In Oldham, Engeland gaan Maxime Chambers met Sean Duffy en Helen Chambers met Darren Duffy trouwen. Beiden tweeling en beiden op dezelfde dag geboren in hetzelfde ziekenhuis.

De vier, allen geboren op 26 januari 1976 vlakbij Manchester zijn allemaal in verwachting en zijn uitgerekend op januari. of de twee aanstaande moeders weer tweelingen zullen krijgen en dit weer op 26 januari zal gebeuren is nog niet bekend

Politie zet bruidspaar op vliegtuig

De politie heeft vanmorgen een aanstaand echtpaar naar het vliegveld gebracht nadat hun auto in een kop-staartbotsing in de Schipholtunnel betrokken raakte.
Het paar uit Groningen was op weg naar hun vliegtuig dat ze naar Aruba zou brengen alwaar ze zouden trouwen toen ze in de tunnel terecht kwamen in de zoveelste botsing aldaar vanmorgen. In tegenstelling tot de auto waren de twee ongedeerd en de politie besloot hen naar het vliegveld te brengen.

De westelijke rijbaan van de A4 was vanmorgen tijdelijk gesloten ivm de botsingen, er vielen twee gewonden waarvan één ernstig.

Het echtpaar zal nu wel op Aruba zitten, een leuk verhaal rijker

Brad Pitt en Jennifer Aniston trouwen niet

Meldden wij afgelopen week en wel hier, dat acteur Brad Pitt en Friends-ster Jennifer Aniston deze week in het huwelijksbootje gingen stappen, moeten wij nu mededelen dat dit niet het geval is. Brad Pitt heeft dit via een woordvoerder laten weten.

De Engelse krant 'The Sun' berichtte vorige week dat het tweetal aanstaand weekend zouden gaan trouwen in Malibu Beach.

Hebben de mannen toch nog kans op Jennifer, en de vrouwen uiteraard op Pitt

35.000 piek voor 'Wuppies'

Tijdens de 'Roze Maandag' op de Tilburgse kermis heeft de verkoop van 'Wuppies' (roze pluche knuffelbeestjes) een bedrag opgeleverd van tussen de 35- en 40.000 gulden. Bijna alle 15.000 pluche gevallen zijn verkocht door zo'n 40 vrijwilligers van het Aids-fonds. Vele kopers betaalde trouwens meer dan de gevraagde knaak, waardoor het opgehaalde bedrag hoger uitviel dan geplanned.

Nep Star Wars te zien op internet

Marty had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op een onofficiële Star Wars-website is een trailer van 'Star Wars Episode II' te zien. Fans die denken dat de clip echt is, hebben het mis! Het duurt nog zeker twee jaar voordat Star Wars deel II in de bioscopen te zien zal zijn. Een fan kon daar niet op wachten en maakte een eigen trailer. Het promotiefilmpje is niet van echt te onderscheiden. De genieuze regisseur en bedenker van Star wars, George Lucas, zou er jaloers op worden. De clip laat alle hoofdpersonen in actie zien, waaronder Ewan McGregor, Nathalie Portman en de nieuwe Anakin Skywalker, Hayden Christensen. De makers zijn blij verrast. Ze hadden niet verwacht dat het een groot succes zou worden. De creatievelingen maakten gebruik van de allernieuwste computertechnieken. Ze hebben zelfs beelden gebruikt van de film 'Braveheart'. Niemand heeft gemerkt dat de trailer nep is. Fans die hun laserzwaarden weer van zolder willen halen, moeten nog even droog oefenen. May the force be with them!

Stijfkoppige Brando

Verbal had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een paar dagen oud alwee, maar niettemin leuk...

Marlon Brando, al jaaaren niet een van de lichtsten op deez' aard', eiste op de set van zijn nieuwste film 'The Score' dat hij hooguit vanaf zijn middel in beeld zou worden genomen. Toen men daar niet naar wilde luisteren, ging Don Corleone over op drastischer maatregelen, en verscheen op de set zonder broek en onderbroek. Of het heeft gewerkt, weet ik niet, maar de crew en mede-acteurs schijnen geschokt te hebben gereageerd...

Anti-pedofielensite opgeheven

Strop (De Stichting Registratie Opgespoorde Pedofielen) in Enschede heeft zichzelf opgeheven. De respons op de website was volgens het stichtingsbestuur te klein. Er werden ongeveer veertig vermeende pedofielen aangemeld, maar bewijzen van een veroordeling waren er nooit.

De site www.strop.nl werd februari gestart. De stichting wilde zorgen dat mensen konden nagaan of er in hun buurt een pedofiel woonde. Bezoekers van de site hoefden alleen hun postcode in te tikken om deze informatie op het scherm krijgen. Er zou nooit een adres, foto of naam worden gepubliceerd.

Volgens een woordvoerster van Strop waren er verschillende redenen om de site en de stichting op te heffen. Behalve de tegenvallende bezoekersaantallen kreeg de stichting ook nooit bewijzen van een veroordeling van de aangemelde verdachten. ,,Daar wilden we niets mee, omdat we het onszelf dan moeilijk zouden maken.'' De zegsvrouw vindt dat Strop zeker iets bereikt heeft. Zo wil het Openbaar Ministerie buurtbewoners inlichten als een veroordeelde pedofiel in hun wijk komt wonen.

Electrische stoelen voor kids

SunChaser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een nieuwe rage in de VS. De electrische stoelen, speelgoed voor kids in de VS, zijn niet aan te slepen. De eerste zending was al bij voorbaat uitverkocht. Ook volwassenen krijgen er geen genoeg van.
In de stoel zit een pop, die begint te schudden als je de stoel aanzet en zijn ogen gaan gloeien. Als je het apparaat uitzet vraagt de pop of dat alles was. In sommige speelgoedwinkels zijn er al 700 verkocht.

weer hittegolf in Griekenland

Ar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Griekenland is opnieuw een hittegolf in aantocht. EHBO en brandweer zijn in verband hiermee dinsdag in paraatheid gebracht. Bij de vorige hittegolf gingen enkele weken geleden duizenden hectaren bos en akkerland in vlammen op. Ook vielen er doden door de hitte.

Voor woensdag en donderdag worden temperaturen verwacht van boven de 43 graden Celsius. Pas na het weekeinde zou de temperatuur weer dalen.

De autoriteiten hebben de inwoners van Athene en andere grote steden gemaand het rustig aan te doen
in verband met de hitte.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.