FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 27 juli 2000

Zwerver vlucht voor miljoenen

Een zwerfer in Bolivia is volledig uit de straten van de stad verdwenen sinds hij politie op zich af zag komen. De uit Chili afkomstige Tomas Martinez, 67, wist niet dat de agenten hem kwamen vertellen dat hem een erfenis van 6 miljoen dollar van zijn vroegere vrouw in Chili wacht.

Jaren geleden had de door drank aan lager wal geraakte (vroeger rijke exporteur) Martinez zijn vrouw verlaten voor een andere, die hem op haar beurt weer verliet vanwege zijn drankzucht.

Zijn eerste vrouw, die de miljoenen dollars zelf had geërfd, was duidelijk niet haatdragend .

Lekker wippen in de sportschool

De Sociale Club Barajas in Madrid is op last van de gemeente gesloten. De club had een vergunning als sportclub, maar deed eerder dienst als bordeel, want er waren zo'n 150 prostituees aan het werk .

Het roze getinte complex, niet ver van de internationale luchthaven Barajas, heeft 5 bars, 3 restaurants, 150 peeskamertjes en een kapsalon. Er kwamen naar schatting zo'n 2000 klanten per dag en daarmee was de 'sportclub' het grootste bordeel van Spanje.

Ik ben benieuwd of er ook nog sporttoestellen aanwezig waren .

Gevaarlijk treinspelletje

Twee jongens hebben het treinverkeer tussen Haarlem en Leiden vandaag een half uur stil gelegd. Om ongeveer half zes speelden zij op de rails een spelletje en sprongen pas op het allerlaatste moment weg voor een naderende trein, aldus een NS-woordvoerder. De politie is naar de jongens op zoek.

De machinist dacht een van de jongens geraakt te hebben en zette de trein stil, maar onderzoek wees uit dat geen van beide dombo's is geraakt.

Enkele honderden reizigers hebben door het dommel gedrag vertraging opgelopen. De NS heeft bussen op het traject ingezet. Pas na een half uur kon het treinverkeer worden hervat, maar tijdens de zoekactie van de politie rijden de treinen bij Lisse langzamer dan normaal.

De NS hoopt de schade op de jongens of hun ouders te verhalen, als ze gevonden worden teminste.

Celstraf voor liegen op internet

De regering van Maleisië wil het oneigenlijke gebruik van het internet flink straffen. Een nieuwe wet bepaalt dat 'verspreiders van leugens' en mensen die via het net dreigementen uiten, maximaal een jaar celstraf kunnen krijgen.

Het lijkt erop dat de regeling vooral gericht is tegen militante moslims die het internet gebruiken om de regering van de autoritaire premier Mahathir aan te vallen.

Zo daar gaat iedereen dan met al zijn 'nicks'

16e Zomercarnaval in Rotterdam

De weersverwachting is goed, maar gelukkig niet zo warm als vorig jaar. Dit is de optimistische verwachting van de organisatoren van het 16e Zomercarnaval in Rotterdam.

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver en is het hele centrum van Rotterdam weer geheel afgesloten voor de Caribische Straatparade.

Met de Zomerkoningin Monique Feijen voorop trekt een 2,5 kilometer lange stoet door het centrum van Rotjeknor. Ruim zeventig wagens en groepen dansers beginnen om één uur op het Leuvehoofd aan de tocht. Naar verwachting zal de koningin vier uur daar ook weer terug zijn. De laatste van de 2300 deelnemers is door de lengte van de parade pas om een uur of zes klaar.

Dat wordt weer party in de Maasstad

Paarden op hol

Een kudde paarden heeft vannochtend voor flinke chaos gezorgd op de weg tussen Woudenberg en Leusden. De zeventien beesten waren ontsnapt uit hun weiland en draafde met zo'n 50 km/u richting de snelweg. Een automobilist, die wilde verhinderen dat de beesten de A28 op zouden rennen en z'n auto dus dwars op de weg zette, zag zijn wagen verpletterd worden door twee van de dieren.

De kudde ging daarna weer richting Woudenberg, maar onderweg kwam een paard nog wel frontaal in botsing met een vrachtwagen. Het beest overleefde dit niet en was opslag dood.

Artis en homosexuele dieren

Artis zal op een geinige manier inhaken opde "Gay Pride Manifestatie" die 6 augustus in Amsterdam wordt gehouden. Zo zijn er pinguins en flamingo's die gek zijn op groepssex, een chimpansee die het alleen met zijn seksegenoten doet en een olifantbul, die totaal geen interesse heeft in de vrouwelijke olifanten .

"Want dieren zijn precies als mensen, met de zelfde mensen wensen..."

Gast Jerry Springer na show vermoord

Sieme had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse politie is op zoek naar een echtpaar dat in de The Jerry Springer Show is verschenen. Een vrouw die het tweetal in de show van stalking beschuldigde, blijkt te zijn vermoord.

De vermoorde vrouw, de 52-jarige Nancy Campbell-Panitz is de ex van de 40 jaar oude Ralf Panitz, die inmiddels is hertrouwd, met ene 42 jaar oude Eleanor.

De show werd maandag uitgezonden. Een paar uur daarna werd Panitz' ex dood gevonden in een huis, dat door alle drie wordt opgeëist en waarin ze na de opnames in mei korte tijd samen verbleven. De politie ging naar het huis nadat er een melding was binnengekomen dat twee vrouwen flinke ruzie hadden.

Het blijft een vreemde show...

Jackson niet schuldig aan kindermisbruik

TuuT had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Journalist Michel Fink van de New York Daily News heeft informatie verzameld over de kindermisbruik-zaak tegen popster Michael Jackson in 1993. Volgens Fink is de zanger nooit schuldig geweest, maar is hij en zijn team (bestaande uit de bekende advocaat Johnny Cochran) in een val van bedrog en onwaarheden gelokt toen hij in 1993 werd aangeklaagd door de 13-jarige Jordan Chandler en zijn vader Evan.

Evan Chandler, die momenteel in Zwitserland ondergedoken schijnt te zijn, is bekend als regisseur van de Mel Brooks-film `Robin Hood: Men in Tights'.

Lees hier het hele verhaal.

Oasis bekogeld

Sieme had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De popgroep Oasis is tijdens een optreden op een Zwitsers festival van het podium gerend nadat ze werd bekogeld door onder meer flesjes enblikjes. Diverse bandleden werden geraakt, aldus de platenmaatschappij van Oasis.

Vervolgens kreeg het publiek, zo'n 35.000 mensen, te horen dat de band zou terugkeren, als er niet meer gegooid zou worden. Dat ging twee nummers goed en toen zouden bandleden Liam Gallagher en Alan White toch weer zijn geraakt en besloten ze op te stappen.

Festivalorganisator Daniel Rosselat zegt dat er helemaal niet werd gegooid. "We zullen vannacht niet vergeten en hopen dat zij dat ook niet doen. Dit is de laatste keer dat we hebben samengewerkt", aldus Rosselat.

Napster moet stoppen

Sieme had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het 'bedrijf' Napster moet stoppen met het verspreiden van muziek (mp3 e.d.) op het internet. Een Amerikaanse rechter oordeelde gisteren in een voorlopige voorziening dat Napster, het proggie dat iedereen wel kent, vanaf a.s. zaterdag geen muziek meer mag distribueren waar auteursrechten op rusten.

Er zijn gelukkig nog genoeg alternatieven voor napster: Gnuttella, CuteMX, IMesh en Scour Exchange.

Maaruh, mogen ze dan binnenkort ook geen videorecorders, cd-branders, cassetterecorders, md-spelers e.d. verkopen omdat die copyright-materiaal kunnen bevatten?
Laatste reviews en specials
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
©FOK.nl e.a.