FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 4 juni 2000

Jawoord voor Brad en Jennifer?

Nadat de twee hollywoodsterren eerder verklaarde dat alle trouwplannen van de baan waren, lijkt het erop dat ze de sprong nu toch eindelijk gaan wagen. De Amerikaanse krant New York Daily News zegt uit zeer betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat het showbizz-paar nog deze zomer in het huwelijksbootje zal stappen. Volgens ingewijden is Pitt het gezeur van Aniston om te trouwen meer dan zat.

En zoals vaker het geval, krijgen zeurende vrouwen hun zin .

Schwarzenegger niet op foto met pistool

Hollywoodster Arnold Schwarzenegger, die zo'n 160 miljoen dollar heeft verdiend met het neerknallen van mensen op het witte doek, heeft geweigerd te poseren met pistolen. Toen hem werd gevraagd te poseren met een wapen voor de nieuwefilm 'The 6th Day' weigerde hij, omdat er gezegd wordt dat dit soort films leiden tot geweld.

Dus geen geweldadige foto's en posters meer van Arnold. Zullen we het met zijn bloederige films moeten doen

Anouk uit roulatie

De Haagse zangeres Anouk heeft haar optredens voor de komende zes weken afgezegd wegens gezondheidsproblemen. Wat haar precies mankeert heeft haar manager dinsdag niet bekendgemaakt, maar hij denkt dat de zangeres waarschijnlijk niet langer dan zes weken nodig heeft om te herstellen. Dat betekent dat haar optredens op Pink- en Parkpop niet doorgaan.

Da's zeer slecht nieuws, want ik verheugde me al op Parkpop met de Blonde Rockster. Anouk, beterschap wijffie namens FOK!

Vinder van oscars bestolen

De man die eerder dit jaar 52 gestolen Oscar-beeldjes terugvond, is bestolen van zijn beloning. Inbrekers hebben het grootste deel van het geld uit zijn woning gejat. De 61-jarige schroothandelaar Willie Fulgear kreeg in maart 50.000 dollar beloning als eerlijke vinder van de filmbeeldjes. Daarvan is hij nu 40.000 dollar kwijt. Fulgear bewaarde het geld thuis in een kluis terwijl hij op vakantie was.

Toen hij terugkwam was zijn hele huis overhoop gehaald en was de kluis verdwenen. Tegenover de Amerikaanse omroep ABC verklaarde Fulgear dat hij het geld liever thuis bewaarde dan op een bank omdat als hem wat zou overkomen, zijn zoon dan makkelijker bij het geld zou kunnen.

Zijn zoon was dus niet de enige die er dus makkelijker bij kon .

Geen sirenes op 7 juni

Staatssecretaris De Vries van Binnenlandse Zaken vindt het ongepast om vlak na de ramp in Enschede de landelijke alarmsirenes te laten loeien. Daarom gaat het testen van de alarmsirenes door heel het land op woensdag zeven juni niet door.

De landelijke radio- en tv-campagne moet ook worden aangepast. In de Postbus 51 reclame wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten. Maar zoiets is juist niet de bedoeling bij een vuurwerkexplosie als in Enschede.

Beetje overdreven meneer de Vries.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.