FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 30 december 1999

Marathon uitzending verslag

Op het forum kwam ik deze topic tegen. Dit is een verslag van de marathon uitzending van BB op 30 december. Erg de moeite waard om het na te lezen of als je het niet gezien hebt. Bedankt HiZ voor het maken van dit verslag!


Ok, voor de duidelijkheid, je moet dus hier op klikken .

Overzicht belangrijkste topics op FOK!forum:

Martin brandende auto?

Ik kreeg van de C-ploeg van Brandweer Spijkenisse net een leuk mailtje:

"Gisteren kregen wij (brandweer Spijkenisse C-Ploeg) een melding "auto in brand".Wij er heen, daar aangekomen kwam er rook uit een Opeltje. En.....wie stond daar bij , Martin uit Big Brother. Heel onze ploeg is een grote fan van Big Brother, dus het scheelde niet veel of we waren eerst met
Martin gaan praten over Big Brother, maar toch eerst even zijn auto geblust en daarna hebben wij hem nog even kunnen spreken. Hij kon achteraf wel lachen want de schade viel gelukkig mee.

Namens de C-Ploeg brandweer Spijkenisse

De winnaar uiteraard Bart van harte gefeliciteerd. !!!!!!"

Y2F0K!




Aan de vooravond van het jaar 2000 wil het gehele FOK!-team alle FOK!kers bedanken voor de afgelopen maanden. We hopen dat volgend jaar nog succesvoller wordt en we rekenen op jullie bezoek!

Namens alle FOK!Forum-Moderators, de FOK!Admins en de FOK!Newz-Editors:
Alex, Arjen, Bart, Boudewijn, Chainsaw, Danny, Daniel, Dennis, Femme, Jaap, Jaap, Jeroen, Joost (that's me ), Jorma, Juul, Marjolein, Niels, Peter, phileine, RAiDEN, RemCow, Rick, roadrunner, Tom en de twee Wouters een gigantisch FOK!king goed 2000 gewenst!

Playboy in tuin BB belandt

De foto's die ik noemde in de FOK!primeur van zojuist, zijn net al in beeld geweest tijdens de live-uitzending van Big Brother. Waarschijnlijk zijn ze later vanavond nogmaals te zien. Een bestuurbare helicopter dropte een Playboy in de tuin, waarna Ruud hem snel openmaakte. Tussen de foto's van Tara zaten losse foto's van Sabine. Het geheel werd met gejuich ontvangen. Ruud drukte het zo uit: "Oooh lekker joh". "Oh wat een lekkere ballen". Ook Willem vondt het erg leuk. Beide dames hadden een 'mooi lijntje' zoals Willem en Ruud zich nietsverhullend uitdrukten. Maar het belangrijkste was natuurlijk wel wat Bart van Sabine's foto's zou vinden. Hij vond ze gelukkig heel mooi en hij vond dat ze er goed opstond. En voor zover ik het kon zien, had hij gelijk.

Benieuwd wat de avond ons nog meer gaat brengen. Mocht je nog even willen stemmen (tot 23.00 uur) 0909-0101 voor Ruud, 0909-0202 voor Willem en 0909-0303 voor Bart!

Anna Kournikova nieuwe vriend

Naar verluidt heeft de tennister Anna Kournikova haar vriend en top-ijshockeyer Sergei Fedorov verlaten voor Sergei's voormalige teamgenoot Pavel Bure. Haar woordvoerder heeft gezegd dat het allemaal wel meevalt, maar diverse kranten schreven dat de 18-jarige Anna een relatie zou hebben met Bure, die voor de Florida Panthers speelt in de Amerikaanse National Hockey League. De 28-jarige Bure en Anna zouden elkaar hebben ontmoet, omdat ze een appartement in hetzelfde flat-gebouw hebben. Het gonst in ieder geval van de geruchten, want Fedorov (29) was nog bij ieder Grand Slam-toernooi dit jaar te vinden op Anna's gastentribune. Toen zij op Wimbledon een schitterende diamanten ring droeg, werd gezegd dat de twee verloofd waren...

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

FOK!Primeur: Playboy-foto's Sabine vanavond bij BB-slotuitzending

Vanavond, in de dik drie uur durende slot-uitzending van Big Brother, zullen als eerste de foto's van Sabine in Playboy te zien zijn! De naaktfoto's van Sabine zullen in de Playboy-editie nummer 2/2000 verschijnen, en wel op 14 januari a.s.. De reportage is, in tegenstelling tot die van Tara, geheel in kleur en heeft een beetje een futuristische uitstraling, precies zoals Sabine het zelf leuk vond. De foto's zijn gemaakt door Rik De Vries, dezelfde fotograaf die Tara's foto's maakte. Als 14 januari begint te naderen zullen wij meer vertellen over de repo, die Sabine enkele tientallenduizenden guldens heeft opgeleverd.

Belgen angstig voor 2000

Sinds deze week heeft Belgische Overheid een millenniumprobleem-infolijn geopend. Dat daar behoefte aan is blijkt wel, want sinds maandag is er een stijgende lijn in het aantal telefoontjes naar dat nummer van de Federale overheid.
Bij de Vlaamse Gemeenschap, die al langer een Y2K-helplijn uitbaat, hebben ze in de laatste week een gelijkaardige toename meegemaakt. De afgelopen week belde er zo’n tweehonderd man, tegenover een zestigtal in de voorafgaande weken. Bij de federale regering kregen ze afgelopen maandag nog 'maar' 210 burgers aan de lijn, maar gisteren waren dat er al 900. Een stijging van meer dan 450 procent.

Ook in Nederland is er in Den Haag een ‘millennium-crisiscentrum’ opgezet, hoorde ik van de week op het nieuws. Het centrum is vorige week geopend, en zal de komende maanden blijven functioneren voor eventuele “na-millennium-problemen”. De verwachting is dat de grootste drukte in het Nederlandse centrum in de eerste week van Januari komt. Op dat moment gaan de meeste mensen weer aan het werk, en kunnen bedrijven tóch nog problemen ontdekken.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.