FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 28 december 1999

Man 5 jaar onopgemerkt dood in kamer

Een man in Moskou heeft 5 jaar lang dood op de grond gelegen in een "communnieflat". In zulke flats wonen zo'n 5 of 6 families die een keuken en een badkamer delen. De man, een ex-gevangene die kort na zijn vrijlating in 1994 in het appartement was gestorven, werd gevonden toen z'n deur werd opengebroken door een stel klusjesmannen. Van de man was alleen nog maar een skelet overgebleven, die door de politie is meegenomen om de reden van de dood te achterhalen.
De andere huurders zeiden dat ze de man nog nooit hadden gezien... eigenlijk best raar dat ze nix hadden geroken ofzo

Kleuter slaat oranje uit door limonade

Een 5-jarig meisje uit Groot Britannie is door het constant drinken van oranje priklimonade (1,5 liter per dag) helemaal oranje uitgeslagen. Doktoren hadden geconstateerd dat het meisje een zeer hoog gehalte betacarotine (jaja) had. De makers van de sinaasappellimonade zeggen dat de schuld niet bij hen ligt, maar dat het meisje gewoon niet zulke extreem grote aantallen limonade per dag had moeten drinken.
De doktoren hadden de moeder ook verzekerd dat het meisje haar "normale" kleur binnen een paar weken weer terug zou krijgen... gelukkig maar

Burger King neemt speeltjes uit handel

Na het stikken van een 13 maanden oude baby in een verpakking van een Pokemon speeltje dat je gratis bij een Burger King menu kreeg, heeft de Burger King besloten om deze kwaadaardige dingen niet meer weg te geven. De baby was gestikt doordat een helft van de ballen waar de Pokemons in zijn verpakt over d'r neus en mond was gekomen.
De Burger King heeft de mensen met kleine kinderen in de omgeving aanbevolen de ballen weg te gooien, of je kan de ballen weer inleveren voor een gratis zakje mini-frites (joepie).

Handleiding vliegtuigkapingen.

De volkskrant heeft een korte handleiding gepubliceerd met gedragsregels voor slachtoffers van vliegtuigkapingen.
Deze handleiding is ontleent aan het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken en vertelt slachtoffers precies hoe ze zich moeten gedragen in het geval van een vliegtuigkaping.
Zo raad het stuk je aan om kalm te blijven, bezittingen niet te verstoppen en je kapers goed te bestuderen en eventueel bijnamen te geven.
Ook moet je niet raar opkijken als je ruw wordt behandeld door het reddingsteam, je wordt voor kaper aangezien totdat zeker is dat je een gijzelaar bent.
Allemaal heel handig, maar toch, de laatste zin is wat minder geruststellend.
"Zorg voordat je op reis gaat dat je een geldig testament hebt, bent verzekerd en dat je nabestaanden handelingsbevoegd zijn."

Man leeft door met gebroken nek

De 28-jarige Daniel Thiebe uit Darlingerode, Duitsland, liep in 1990 een ernstig letsel op bij een auto-ongeluk. De dokters verklaarden hem genezen, maar zagen een gebroken nekwervel over het hoofd.
De jonge verpleegkundige voedde zijn kind op en sportte als of er niks aan de hand was.
Kortgeleden begon Thiebe last te krijgen van zijn rug en bezocht hij een specialist. Deze constateerde dat Thiebe al negen jaar met een gebroken nek rond had gelopen, één verkeerde beweging had totale verlamming en misschien zelfs de dood tot gevolg gehad.
Thiebe is inmiddels geopereerd en moet alle spanning van z'n nek vermijden. Het zal nog jaren duren voordat hij weer een normaal leven kan leiden.

Marco Borsato colporteert

Marco Borsato gaat zijn nieuwe cd zelf bij een aantal kopers afleveren. Wie voor 21.00 uur op 6 januari een exemplaar bestelt van zijn cd Luid en Duidelijk maakt kans het schijfje uit handen van Borsato zelf te ontvangen. Hoeveel en op wat voor een manier hij zijn nieuwe zilveren schijfjes gaat bezorgen is vooralsnog niet duidelijk, maar wel dat dit in de nacht van 7 op 8 januari gaat gebeuren. Een ding is zeker, zijn nieuwe zilveren ceedeetje is nu al goud

Lees hier het hele bericht.

Showbizz-paar aangehouden

Zangeres en actrice Jennifer Lopez en rapper Puff Daddy zijn maandag ondervraagd door de politie van New York. Het tweetal werd aangehouden in de nacht van zondag op maandag, nadat er in hun auto een pistool, waar zij geen vergunning voor hadden, werd gevonden.
Jennifer en Puff hadden net een nightclub verlaten, waar even daarvoor geschoten was. De politie wil niet zeggen of zij verdacht worden van betrokkenheid bij de schietpartij.

Is het weer tijd voor een nieuwe beroemdheid-rechtzaak in the States?

Lees hier verder.

De Hoetetoeters spelen voor Big Brother

Via een mailtje laat het dweilorkest weten dat ze deze avond toch met alle succes hebben gespeeld bij het Big Brother huis. Eerder was het orkest in het Fok!Nieuws bij de aankondiging van het spektakel, en vervolgens omdat Veronica ze verbood om op te treden.

Maar nu heeft het Dweilorkest "De Hoetetoeters" afgelopen avond een kleintje carnaval bij het Big Brother huis in Almere gegeven. De bewoners waren zeer verrast en stonden in de tuin luidkeels mee te zingen. Ze vonden het zo interessant dat ze zelfs het dak van het BB huis beklommen.
Naast de zang die ze ten gehore brachten wensten ze De Hoetetoeters ook een 'HAPPY 2000' d.m.v. zelfgemaakte spandoeken.

De Hoetetoeters speelden o.a. Kleine café aan de haven, Heya Holala, Bananenlied etc, allemaal nummers die ze mee konden zingen. Veronica was niet blij met deze actie maar liet de dweilorkesten toch hun deuntje spelen, al was het dan buiten de poorten van het BB terrein.

De actie was een initiatief van De Hoetetoeters uit IJsselstein i.s.m. Dweilorkesten Net. Naast de alom bekende Hoetetoeters waren ook de Dekdweilers uit Heeg en de Overtreeders uit Dordrecht aanwezig. Verder filmde Veronica ook vrolijk mee, en waren ook diverse lokale TV zenders aanwezig.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.