De Hoetetoeters spelen voor Big Brother

Jorma
Via een mailtje laat het dweilorkest weten dat ze deze avond toch met alle succes hebben gespeeld bij het Big Brother huis. Eerder was het orkest in het Fok!Nieuws bij de aankondiging van het spektakel, en vervolgens omdat Veronica ze verbood om op te treden.

Maar nu heeft het Dweilorkest "De Hoetetoeters" afgelopen avond een kleintje carnaval bij het Big Brother huis in Almere gegeven. De bewoners waren zeer verrast en stonden in de tuin luidkeels mee te zingen. Ze vonden het zo interessant dat ze zelfs het dak van het BB huis beklommen.
Naast de zang die ze ten gehore brachten wensten ze De Hoetetoeters ook een 'HAPPY 2000' d.m.v. zelfgemaakte spandoeken.

De Hoetetoeters speelden o.a. Kleine café aan de haven, Heya Holala, Bananenlied etc, allemaal nummers die ze mee konden zingen. Veronica was niet blij met deze actie maar liet de dweilorkesten toch hun deuntje spelen, al was het dan buiten de poorten van het BB terrein.

De actie was een initiatief van De Hoetetoeters uit IJsselstein i.s.m. Dweilorkesten Net. Naast de alom bekende Hoetetoeters waren ook de Dekdweilers uit Heeg en de Overtreeders uit Dordrecht aanwezig. Verder filmde Veronica ook vrolijk mee, en waren ook diverse lokale TV zenders aanwezig.