Special Christmas-Episode

Marjolein (Aphrodite)
Howdihow people...

Zoals ik al eerder zei, deze column gaat over mijn kerst.
Ik kan je wel zeggen, mijn kerst was super, heel erg leuk.

Op zaterdag kwamen mijn opa en Marko bij mij eten. Omdat Marko en ik de volgende dag weer vroeg op de trein moesten, konden we het dus eigenlijk niet zo heel erg laat maken. Ik zette mijn beste onschuldige-zielige-meisjes-blik op en vroeg mijn moeder of Marko niet bij mij mocht blijven slapen...Ik legde het hele verhaal uit, dat we anders helemaal vroeg op zouden moeten staan etc. etc., maar het heeft gewerkt, Marko mocht bij mij blijven slapen...

En het was echt een leuke nacht.. Mijn moeder was echt grappig, ze had een stretcher in mijn kamer neer gezet, 'Daar kon Marko dan wel op slapen'...Mijn moeder is zo grappig...Marko heeft er dus niet op geslapen. Hij heeft lekker naast mij gelegen, lekker warm..

Maar in ieder geval, ik heb heel weinig geslapen en ik zag er de volgende dag ook niet echt geweldig uit, terwijl ik naar mijn vader zou gaan. We zouden de trein van 10.39 nemen en om 10.38 waren we op het station.. Het was opzich al een record dat we er zo snel waren, binnen 10 minuten dwars door het centrum ( jeweetwel, Den Haag, as in 'Centrum?? Bouwput !!' ), en de auto neergezet gewoon ergens op het parkeerterrein ( 'Geen parkeerwachten?? Mooi, opschieten..'). Anyway, wij kaartjes halen uit die automaat, een sprintje trekken naar het perron, rijdt die trein echt net weg..'Ik hoorde al een fluitje ', dat was de opmerking van mijn mammie..Maar goed, wat nu..Wij dus een andere trein genomen naar Gouda en vanuitdaar de bus genomen naar het gat waar mijn vaders huis staat. Gelukkig zijn we uiteindelijk goed aangekomen..Toen hebben we daar gelunched, sorry, het was niet erg lekker maar ach.. En toen weer terug naar huis en dan door naar Marko's huis, om bij zijn ouders te gaan eten.

Dat was echt gezellig, het eten was geweldig, maar wat wil je, Marko's vader is een chefkok geweest...
Maar ik zat daar, de verwarming stond daar lekker hoog en ik voelde me ineens een stuk minder. Mijn ogen werden dik en ik had het ineens koud en warm tegelijk. Maar ik wilde niet weg, maar aan de andere kant, ik moest wel werken de volgende dag..Maar hetwas zo gezellig. Helaas merkte mijn moeder dat ik me wat minder voelde en die wilde gelijk naar huis. Maar gelukkig, Marko's moeder wist nog wel een leuk middeltje, kruidenthee...Die werkte aan de ene kant wel maar aan de andere kant niet, mijn ogen werden nog dikker en ik voelde me nog slechter..

Maar ach. na een tijdje zijn we toch maar naar huis gegaan en de volgende dag werd ik wakker met een kop vol snot ( gatver !!) en een barstende koppijn, maar ik wilde perse werken..( $$$!!!) En, op die manier kon ik mijn moeder bewijzen dat ik eigenlijk niet zoveel last had en dat ik dinsdag ook makkelijk naar een millenium-party kon gaan..

Nu is het dus dinsdag, voel me al wat beter en ik mag gelukkig naar dat millenium-feestje, jeee !!!

Maar anyway, mijn kerst was dus the best ever en de rest van mijn vakantie gaat helaas wat minder worden denk ik..
Maar ik ga nu hangen, ik spreek iedereen nog via ICQ ( 47013666 ) of via het forum..

Mazzel mensen, en als ik je niet meer spreek, lijkt me overigens heel sterk..but you never know, alvast een

MERRY MILLENIUM !!

Doeg,
Marjolein