Onlinegames op FOK!

Met ingang van vandaag heeft FOK! er een nieuw onderdeel bij.  In samenwerking met BigPoint is onlinegames.fok.nl geopend.  Momenteel zijn daar zes uitgebreide browsergames te spelen, te weten 'Seafight', 'DarkOrbit', 'Mafia 1930', 'XBlaster', 'The Pimps' en 'Gladiatoren II'.

Elk spel bevat uitgebreide spelregels en uitleg.  Je moet je wel gratis registreren middels de link in het spel (en akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden van Bigpoint, dus vergeet niet ze goed te lezen), maar meespelen kan helemaal gratis.   Elk spel beschikt ook over een eigen forum bij BigPoint, maar je kunt met je medefokkers natuurlijk gewoon in ons eigen gamesforum terecht en je gamestats pimpen.  Je speelt in elk spel namelijk met en tegen ECHTE online tegenspelers!

Verover de zeeën, verken de ruimte, voel hoe het is om mafiabaas te zijn of wordt een drugdealende pooier en probeer hogerop te komen in het leven.  En wie weet win je nog 10.000 euro ook! 

Veel plezier op onlinegames.fok.nl en open gerust een topic met je bevindingen, tips of vragen aan medespelers in het online games subforum.