Beveiliger NFL masturbeert voor cheerleaders en publiek

Uit de NFL bereikt ons op deze koude dinsdagmorgen een 'verwarmend' filmpje van afgelopen weekeinde. Zondagavond speelden de San Diego Chargers thuis tegen de Oakland Raiders in een duel dat volgens velen nou niet bepaald het toppunt van spanning en sensatie was.

Daar dacht een van de beveiligers toch wel anders over. Vlak voor hem stonden de cheerleaders te dansen en daar leek hij zich uitstekend mee te vermaken, getuige een door een aanwezige fan gemaakt filmpje. De dame probeerde de Chargers op de hoogte te stellen van het incident, maar die deden er niks mee. Het werd dus tijd voor de virtuele schandpaal, dit keer in de vorm van Instagram. Daar is het filmpje inmiddels verwijderd, maar gelukkig hebben we Twitter nog. Waar social media allemaal niet goed voor is. 

De reacties waren niet misselijk: men beschuldigt de man er nog net niet van alle kinderen in de wereld een eeuwig trauma bezorgd te hebben met zijn potje broekbiljart. Wat vinden jullie ervan? Maakte de beste man zich slechts schuldig aan een prima potje vermaak tijdens een moment waar even niks gebeurde, of is het een enorme perverseling die flink gestraft moet worden?