Pedofiele stiefvader na twintig jaar opgepakt

Een man is na twintig jaar opgepakt voor het seksueel misbruiken van zijn stiefkinderen. Deze zieke geest is aan de gang gegaan toen zijn stiefdochters de leeftijd van vier hadden. De dochters zijn twintig jaar later op zoek gegaan naar de man en moesten even schrikken van wat ze ontdekten.

Jaren later volgde een scheiding tussen de ouders. De stiefvader werd opgepakt voor een ander misdrijf en kreeg een celstraf van drie jaar. Het contact werd daardoor verbroken en er werd nooit meer over gesproken. 

Een van de dochters vertelt dat de stiefvader tot alles toe in staat was om hen tot de seksuele handelingen te dwingen. Als ze niet meewerkten, dan vermoordde hij de konijntjes voor de ogen van de kinderen of dan kregen de kinderen geen eten totdat ze de man oraal bevredigden.

De zussen wisten niet dat ze alle drie slachtoffer zijn geweest van de zieke praktijken van de stiefvader. Toen de zussen de gebeurtenissen aan elkaar hadden verteld, kwam al gauw het idee om de man te gaan zoeken en door de politie te laten oppakken. Onder een valse naam hebben de dochters contact proberen te maken, maar al gauw had de stiefvader door wie ze waren. Na het bericht dat de zusjes stuurde, kregen zij een reactie van een zogenaamde dokter die beweerde dat de persoon in kwestie niet meer zou leven.

De zussen ontdekten ook dat hij op dat moment in Botswana (Afrika) woont met een andere vrouw. Ze deden aangifte tegen de stiefvader, maar het duurde nog drie jaar voor hij kon worden opgepakt. Pas toen hij een nieuw paspoort aanvroeg en dat in Groot-Brittannië moest ophalen, kon de man worden opgepakt. De man is veroordeeld tot een celstraf van twaalf jaar.