'X Factor brainwasht kijkers'

Wie wel eens X Factor heeft gekeken, is verloren. Je bent namelijk gehersenspoeld. De Illuminati hebben namelijk vele subliminale boodschappen in de talentenshow verborgen. Tot deze conclusie komt de gezaghebbende nieuwssite Niburu.co.

De aluhoedjessite werd over de boodschappen getipt door een oplettende kijker. "Ik wilde jullie even laten weten dat ik een tijdje geleden bij jullie op site heb gelezen dat ze in Engeland een voedbalwedstrijd aan het kijken waren en er elke keer een flits door het beeld kwam met een piramide en het derde oog", aldus de tipgever.


"Nu ik zit hier nu net X Factor te kijken,en wat valt mij op, elke keer die zelfde flits met het derde oog en die piramide. Ik ben het aan het opnemen en probeer jullie wat van die info te zenden oke. Ik woon in Hongarije en kijk naar de Hongaarse tv", vervolgt de beste man/vrouw aan Niburu. Vervolgens ziet de kijker nog een verband tussen de letter X die op de aardbol neerploft en planeet X.

Volgens Niburu kan het niet anders of de Illuminati proberen je te hersenspoelen. Ze kunnen je dan slechts één goed advies geven: "Zet je televisie voorgoed uit en maak er een plantenbak van."


Het bewuste fragment. Zet tijdens het kijken wel even je aluhoedje op...