FOK!stelletje: Aberkullie en Playboy69

Ahwwwwwwwwww Valentijn is nog maar net voorbij en we hebben een nieuw FOK!stelletje!

Zo wist Mortaxx ons het volgende te vertellen (Playboy69 heet blijkbaar Dima in het verhaal!):

Aber en Dima waren beiden door moeilijke tijden gegaan op liefdesgebied. Beiden hadden ze hun hart gebroken gezien en voelden zich ongelukkig in de liefde. Op een dag ontmoetten ze elkaar via videochat en er was meteen een speciale klik tussen hen.

Terwijl Aber vertederd naar kittens keek, haar plantjes verzorgde en genoot van gamen, zag Dima juist zijn geluk in geld verdienen, urenlang pumpen in de sportschool én gamen natuurlijk!

Na vele nachtelijke videogesprekken waarin ze elkaars lachende gezichten zagen tot diep in de nacht besloten Aber om samen te slapen. Ze woonde aan dezelfde kant van town maar had nog steeds lastige gordijnen waardoor zij iedere ochtend gewekt werd door al dat vervelende vroege-ochtendslicht.

Op dat moment bracht Dima mini-meubels mee voor haar slaapkamer: inclusief bedgordijnrails zodat hij kon laten zien hoe handig hij wel niet was! En toen... terwijl zij daar stonden temidden van half afgewerkte klusprojectjes realiseerden Aber & Dimi zich iets belangrijks - dit ging veel verder dan alleen praktische dingen doen.. Dit ging over ware verbintenis -

Terwijl Aber en Dima samenwerkten aan hun slaapkamerproject, groeide hun band steeds sterker. Ze lachten om elkaars grappen terwijl ze de gordijnen ophingen (en ja, zelfs met die eigenaardige ongelijke gordijnen wisten ze er iets leuks van te maken).

Na een lange dag klussen vielen ze vermoeid maar gelukkig op bed in slaap - zij aan zij, genietend van elkaars gezelschap en geborgenheid.

De volgende ochtend werd Aber voorzichtig gewekt door zachtjes gespin naast haar hoofd. Daar lag een schattig kitten naast haar op het kussen! Dima had stiekem dit verrassingscadeau klaargezet omdat hij wist hoeveel ze van kittens hield.

Vanaf dat moment waren Aber en Dima onafscheidelijk. Samen maakten ze nieuwe herinneringen: avonden gevuld met gamen waarbij liefde én competitie hand in hand gingen; uitstapjes naar plantentuinen waarin Aber al haar favoriete soorten ontdekte; gymdates waarbij Dima liet zien hoe fit worden ook leuk kon zijn!

Ze vierden mijlpalen samen: foto's van flirterige blikken tijdens romantische dinertjes werden geprint als dierbare herinnering aan hun prille relatie.

En zo groeide hun liefde gestaag. Aber en Dima vierden elkaars successen en stonden elkaar bij tijdens moeilijke momenten. Ze waren een team geworden - met Aber als pluizig kattenmoeder die altijd zorgdroeg voor haar geliefde kittens, terwijl Dima zijn spieren trainde in de sportschool om fit te blijven.

Samen verkenden ze nieuwe passies: ze ontdekten dat ze beide dol waren op danslessen en maakten er een traditie van om samen naar concerten te gaan van hun favoriete artiesten.

Op een romantische avond onder de sterrenhemel besloten Aber en Dima dat het tijd was om onvoorwaardelijk voor elkaar te kiezen. Met glinsterende ogen vroeg Dima haar ten huwelijk, wat leidde tot tranentrekkende "ja's" gevuld met pure vreugde.

Het grote dag aanbrak waarop zij eindelijk trouwden - midden tussen prachtige bloemenarrangementene lachend gezelschap van vriendenen familiedonned Zij straalddenteglijkertenarieM ettertuimelveotlopendemaarvinderder...

Aber hield vast aan haar liefhebbende mannetje eterwijsomringdwasdoorhunfavorietenkittens.


Wat een romantisch verhaal!

Heb jij nou ook een leuk verhaal/scoop/roddel/nieuwe liefde? Stuur dat dan naar de DM van Paul of hier: 

Iets te linkdumpen? Leuk stukje geschreven? Geef het door in de submit

Tipgever: 

Stelletje:  en