Sweet Anita heeft tourette en streamt en is hilarisch

Het syndroom van Gilles de la Tourette is een aandoening waarbij mensen ongecontroleerde bewegingen hebben of ongecontroleerd woorden roepen of geluiden maken. In veel gevallen uit dat zich in bijvoorbeeld knipogen, knijpen met de ogen (Ethan Klein van H3H3 heeft deze variant), optrekken van wenkbrauwen of een 'hmmm' geluid, maar er zijn ook andere vormen.

De voor de kijker veruit grappigste daarvan is die waarbij obsceniteiten zich in een monoloog wurmen. Twitch streamer 'sweet Anita' heeft die vorm. Ze schaamt zich er niet voor, beantwoordt graag alle vragen die mensen hebben, snapt dondersgoed hoe grappig het over kan komen en schuwt het niet er zelf grappen over te maken.

Hieronder een aantal video's van deze ontzettend ontwapenende streamer, die knijpt met haar ogen, haar neus optrekt, haar elleboog in haar stoel plant, plopt met haar lippen, fluit als een vogel en vloekt als een bootwerker. "I fistfuck kittens", "I fuck my friends", "I'm a peeeeeeeedoooooooo!!!!" 

Anita zit bomvol anekdotes over van alles, zoals de eerste ontmoeting met de ouders van haar vriendje die niet verteld werden dat ze Tourette had, schreeuwpartijen in wachtkamers, hoe een papegaai waar ze vaak in de buurt was nu aan random mensen vraagt 'can I bite your dick?' en wat al niet meer. Lekker feelgood

Meer?
https://www.youtube.com/channel/UCl4RpXZdQUhikTxBghAy1jQ
https://www.youtube.com/playlist?list=PLzhwLcAE1Y53cRtXRrgGAT89Pzz8xPqwN

of haar Twitch:
https://www.twitch.tv/videos/342350479