Film: Dinner for Schmucks

Binnenkort mogen wij op de weblog kaartjes weggeven voor een nieuwe komische film die 26 augustus in de bioscoop gaat draaien. De hoofdrollen in de film "Dinner for Schmucks" worden gespeeld door Steve Carell en Paul Rudd. 

Het verhaal? De ambitieuze zakenman Tim (Paul Rudd) wordt uitgenodigd om voor de eerste keer aanwezig te zijn bij het “diner voor dwazen”. Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd door zijn baas en een wedstrijd voor de managers om de grootste dwaas mee te nemen aan tafel. Tim´s verloofde Julie vindt het een afschuwelijk idee en haalt Tim over om niet te gaan, maar dan komt hij Barry (Steve Carell) tegen, een belastingambtenaar die in zijn vrije tijd kunstwerken maakt van dode opgezette muizen.

Tim realiseert zich dat hij de perfecte idioot heeft gevonden en kan deze unieke kans niet voorbij laten gaan. Hij nodigt Barry uit voor het diner en vanaf dan zetten Barry´s goed bedoelde blunders Tim´s leven op zijn kop: een belangrijke zakendeal loopt gevaar; Tim´s gestoorde ex-vriendin Darla zoekt weer contact; en zijn verloofde Julie lijkt interesse te hebben in een ander...

Wij hebben alvast een exclusief fragmentje gekregen als lekkermakertje. Samen met de trailer voor deze film staan ze achter de 'lees verder'.

 Wij hebben het volgende exclusieve fragmentje gekregen. Wel even linksonder het geluid aanvinken. Het fragmentje is auto-play, dus het kan zijn dat je even op de F5 moet drukken om het van vooraf aan te bekijken...

De film is geregisseerd door Jay Roach (o.a. Meet the Parents). Deze trailer hoort bij de film. Lijkt het je wel een leuke film? Houd dan de komende periode de weblog in de gaten. Want binnenkort mogen wij kaartjes weggeven voor deze film!