Gwen Stefani prijsvraag

We moeten medelijden hebben met Gwen Stefani, het is maar dat je het weet. Niet dat er iets ergs is met Gwen, maar ze wordt soms zo verdrietig van haar haastige leven dat ze er van moet huilen. Het is natuurlijk ook druk: eigen kledinglijn, video opnemen in Italië, make-up en kleren uitzoeken. Jullie zitten inmiddels natuurlijk allemaal met vochtige ogen te lezen, dus ik stop maar even met deze opsomming voor iedereen echt zit te janken.

Goed, misschien stopt Gwen dus wel en dat zou natuurlijk ook wel weer jammer zijn. Laten we dus hopen dat ze zich uit deze dip vecht, maar anders hebben we gelukkig de foto's nog. Het vreemde is dat je bij het zoeken naar plaatjes van beroemdheden ook altijd op Lookalikes stuit. Normaal gesproken ligt dat er wel duimen dik bovenop maar nu kwam ik er toch ééntje tegen waarbij ik dus echt geen verschil zag, sterker nog ik dacht dat ik genept werd en dat het gewoon Gwen Stefani zelf was.

Goed, dan nu de PRIJSVRAAG en die gaat dus over de lookalike, kijk zelf even en dan wil ik graag eerlijke reacties. Wie dacht echt dat dit Gwen Stefani was? De meest originele reactie wint een minstens zo originele prijs.

De Winnaar is YggY

Nou je profiel nog bijwerken dan kunnen we je mailen...